Sayfa 656/1012 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Selam gençler ihtiyarlar alemin vobcuları

tam 8.000 den vobdan löng jetonu salladım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

ben kaçar sizlere bol kazançlar dilerimm

TUM BOĞACIKLARIMA SELAMLARIMA İLETİRİM ))
    Beni bilen bilir rallinin Dikini yani 90 derece açılı olanı severim işi 5 dk da bitirmeyi çabuk kazancı severim

Dik birşey girebilir yane böle dik birşey olursa merak etmeyin yani ben kaçar
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. yeni lokomatif petkm olmalı 20-25 yıllık ayı yasadı yer ulennnnn petkm saygı bekliyor )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nazar demiyelim de Savaş vurdu diyelim, zaten düşüşe malda yakalanma gibi bir huyum var, pandemide de yakalanmıştım
    Abi şindi şöyle bir durum var, mesela geçen gün 140 taledeki tüp için hbsc 70 hedefi vermiş. Sence tüp ü o rakkama düşürürler mi hiç, evi arsayı satar hscb den önce alırlar, bence tüpün düşüp düşebileceği maksimum çekilme seviyesi 101 tale olur, tabii o da olursa, yedirmezler dayu, belki bugün 130 dan alan ileride iyi ki almışım diyecek.
    Biliyorsun bizim borsa bi fışkırttırmaya başladı mı üçbeş ay soluksuz gidiyor ve şortcuya nefes bile aldırmıyor.
    gecmiste hsbc aynı seyi tpte yaptı kısa da olumsuz etkilendi baya ayı yasadı ama sonra sıcradı sanırım rakamlar 70 di bolunmeden önce

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Metin hoca nerde yaw ,malin altında kaldi sanirjm
    metın hoca fake duuslerde geliyordu ve fos cıkıyordu zuhahahaa

5. Ava giderken avlanmak da var bu işlerde

https://twitter.com/shockvido/status...kSYC0ZiHw&s=19

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Beni bilen bilir rallinin Dikini yani 90 derece açılı olanı severim işi 5 dk da bitirmeyi çabuk kazancı severim

Dik birşey girebilir yane böle dik birşey olursa merak etmeyin yani ben kaçar
    İlahi abi. Kaça kadar gider almasına alırız da nereden satacağımızı bilmek de önemli. Hiç acelem yok. Biz yatarız uykuya. Pala hesaplasın bana ne vereceğini. Ben 10 kontrat açacağım hepsi zaten borsadan kazanılmıştı. Ya nasip.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Önümüzdeki hafta tatsız bir bilanço başlangıcı olursa yıl sonu 10.000 bekleyen aracı kurum çalışanları hedef düşürmeye başlarlar.
    10.000 ben de bekliyordum yalan yok
    Ama bu savaş ve Şimşek in eli boş dönme durumunu ön göremedik tabi
    Ama yine de belli olmaz bu işler.
    Bayağı bir mazot topladılar 5-10 gündür. Şehir dışında olduğum için telefonla da pek bakamıyorum ama hatırladığım kadarıyla 6900 civarlarında bir gap var idi. Oraya kadar inebilir. Altını şahsen beklemem .
    Zaten altı olursa farklı bir hikaye vardır.
    Hızlı düşüş genelde hızlı yükseliş ile karşılıyorlar bizde. Genel de V şeklinde U bile olmayabilir.
    Ytd.
    Yaşayıp göreceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nazar demiyelim de Savaş vurdu diyelim, zaten düşüşe malda yakalanma gibi bir huyum var, pandemide de yakalanmıştım
    Abi şindi şöyle bir durum var, mesela geçen gün 140 taledeki tüp için hbsc 70 hedefi vermiş. Sence tüp ü o rakkama düşürürler mi hiç, evi arsayı satar hscb den önce alırlar, bence tüpün düşüp düşebileceği maksimum çekilme seviyesi 101 tale olur, tabii o da olursa, yedirmezler dayu, belki bugün 130 dan alan ileride iyi ki almışım diyecek.
    Biliyorsun bizim borsa bi fışkırttırmaya başladı mı üçbeş ay soluksuz gidiyor ve şortcuya nefes bile aldırmıyor.
    Hsbc 101 den almak için biraz düşük vermiştir fiyatı. Revize ediyorlar zaten depo dolunca.
    Tüp elektrikli araçlardan etkileniyor mu?
    Türkiye'deki fosil yakıt elektrikli araç oranı kaç?

Sayfa 656/1012 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •