Sayfa 421/662 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Yazıklar olsun sana. Ben hakikaten senin dürüst olduğunu sanmıştım. Benim şu an Bistte hissemin olup olmadğını nereden biliyorsun. Gerçekten yazıklar olsun. İnsanlığın bittiği noktayı uzaklarda aramaya gerek yok içimizde zaten dolu.

2. benimle ilgili istediğiniz şekilde düşünebilirsiniz. bu sizin en doğal hakkınız. ben dürüstüm ama aynı zamanda pragmatik bir insanım. üniversitede bir hocamız vardı. para sokakta kan akarken kazanılır derdi. yani dışarıda, kaos, kriz, savaş, vs. durumlarında yatırım ve sermaye piyasalarında dalgalanmalar olur ve bunlar bir süre durulana kadar para kazanılır. bu arada, burası bir borsa forumu. başka bir mecrada olsa orada da düşüncelerimi açıkça dile getirmekten çekinmem. siyaset olur, politika olur, savaş, diplomasi, vs. ben burada para kazansamda para kaybetsemde savaşın, çocukların ölümünün, insanların evlerinden, yurtlarından sürülmelerinin iyi bir şey olduğunu savunabilir miyim ? ama burası orası değil işte. burası borsa, ekonomi, yatırım, vs. konuşmak için kurgulanmış bir forum. mutlaka savaşla ilgili kritiklerin yapıldığı forumlarda mevcuttur. oralarda da tam tersi gidip borsadan bahsetmek abestir, ayıptır, mantıksızdır, bence burada da savaştan bahsetmek bana göre öyle. hepsi bu.

3. The colour of money bu gün sizce hangi renk.

4. paranın rengi her zaman yeşildir. diğerleri figüran...

Hamas 2 rehine serbest birakti. ABD borsalari tepki verdi toparladi ustune, ama gunu yine de en dusukten kapatti.

YATIRIM_UZMANI ongorulerin cok iyi, devam et. Arkadas da kaybetmesin, ozellikle de Is Bankasinda. Ama ne yapabiliriz. Durum karisik. Hiperenflasyonun oldugu yerde borsalar yukari gitmek zorundadirlar. Ama hicbir zaman parani kurtaramazsin.

7. Teşekkür ederim sayın 666. Hiç bir savaş sonsuza kadar devam etmez. Bu savaşta öyle veya böyle bitecek. Borsalar tekrar yükselişe geçecek. En önemli konu ne kadar sürecek ? Ülkemiz bu durumdan ne kadar etkilenecek ? Gün geçtikçe kan kaybeden hissede beklemek mi yoksa kol kesip daha güvenli bir yatırım aracına geçmek mi işte bütün mesele bu. Burada da bir çok argüman devreye giriyor. Borsadaki paraya kısa vadede ihtiyacın var mı ? risk algın nasıl ? uzun vadeci misin yoksa al-satcı mısın ? şu an için görünen düşüş devam ediyor ve henüz dip yapıp oradan kuvvetli bir hacimle geri dönüş sinyali vermedi. Bence bunu takip edip en azından dibe yakın bir yerlerden tekrar ufak ufak alıma geçmek mantıklı görünüyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

8. İsrailli yetkililer, Gazze Şeridi'ne yönelik bir kara harekatını kesin olarak gerçekleşeceğini bildirirken, İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyindeki 1 milyondan fazla insanı güneye gitmeleri için günlerdir uyarıyor.

Kaynak: Dünya Gazetesi

Sayfa 421/662 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •