Sayfa 730/1012 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Rahat ol yahu big big abi masada, yakında go go tar tar gelsin paralar demeye başlarız, bistte düzeltme bitti gibin bişii, oyunagelen abi teşrif etti, big big abi geldi, tüm eski kadro tekrar gelmeye başladı. Demek ki bist 7bin ile 7500 arasında dengeleniyor
    Big abi bende tam bugün senin kulaklarını cınlattıydım
    Baktım Ayasofya korkuyor pide parasından mütevellit bende büüüle yazdıydım, çok hızlısın maşallah big abi yine her zamanki gibi formundasın
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu katalizör olabilir. Mehmet Şimşek de bu hafta Arapları ziyaret edecek. Onun ziyaret zamanı da yukarı alıyorlar.

Ama temkinli olmak lazım bence...Haber akışına karşı çok kırılganız.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bende TURUNCU çizginin geçilmesini sabırla bekliyorum ... !

Ben 55 ema yı izliyorum..7782 bugün. Sizin değere yakın... Onun üstüne atmadan riskli hala piyasa bence.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    nerelerdesin abi sen

5. Kredili müşterilerin satışı ve büyüklerin biraz ellerini boşaltmak istemeleri etkili olmuş.

Faiz artışı düşük tutulacak diye de dedikodu varmış.

Faizler çok yüksek ama insanların şiddet ile paraya ihtiyacı var borsada şanslarını deniyorlar. Faiz parası olana uygun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Big abi bende tam bugün senin kulaklarını cınlattıydım
    Baktım Ayasofya korkuyor pide parasından mütevellit bende büüüle yazdıydım, çok hızlısın maşallah big abi yine her zamanki gibi formundasın
    ya bozkurt abey 8.250 üstüne atmazsa ben longları kapamam diyenin fiyafasını bozarlar abey. öyle ralli devam tavan kitlerler olasılığı geride kaldı be abey. dua edelim taban kitlemesinler bir sabah. maksimum gideceği vobun 8.800 ler. tabi biz stop oluruz o ayrı. inadına yeni zirve göstermezler mi eskiden olsa yapardı. ama topukları göte vurma korkusuyla tanıştı bir kez.

bu hızınan giderse yarın shortları açmaya başlarım ...

yavaştan.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    nerelerdesin abi sen
    2 hafta Müzik madenciliği yaptım.

Çok eskiden ünlü olan bir şarkı var. Sonradan bir çok parçaya ezgi vermiş gibi.

İnsanların en büyük icadı bence müzik.

Müzik karın doyurur mu, beni doyuruyor.

https://www.youtube.com/watch?v=QGHgT--OsAA
    Petite Fleur - Best Version
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 730/1012 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •