An itibariyle "Malý ky ye yýktýlar" ile "Mal zaten patronda" iddiasýný ayný kiþilerin seslendiriyor olmasý gayet renkli bir baþlýk yapýyor burasýný...
😀
An itibariyle "Malý ky ye yýktýlar" ile "Mal zaten patronda" iddiasýný ayný kiþilerin seslendiriyor olmasý gayet renkli bir baþlýk yapýyor burasýný...
😀
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Hocam senin durumun gerçekten iyi deðil. Þu yukarýda yazdýklarýný kim nerede demiþ bir alýntýlasana.
Ben diyorum ki hani patron satamaz yönetimi kaybeder diyorsunuz ya. Bal gibi satar yönetimi de kaybetmez sen de ayakta uyursun gibime geliyor. Ayný kiþiler kimlermiþ.
Ben tüm samimiyetimle söylüyorum. Yazýlarýnýzdaki tüm yanlýþlarý yazsam burada topic karýþýr. Bu kimin iþine yarar tahtacýnýn.
Helal olsun yýllardýr bu topiclerdeyim biraz daha zorlarsanýz FT-2 ile ayný çizgiye getireceksiniz beni. Bunu yýllardýr baþarabilen olmamýþtý.
Kendisine en son karþý yazým 97 lerde ÜLKER tavan olmuþtu o gündür.
Ben diyorum ki durumun hep olumlu taraflarýný dile getiriyorsunuz. Ýnþallah haklý çýkarsýnýz der þapkamý alýr giderim. Herþey gönlünüzce olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri