Sayfa 113/531 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 4243 madde; 897 - 904 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ozgurlukcuker Yazıyı Oku
    Hocam bu saatten sonra süreç nasıl olur sizden bir yorum dinlesek, zira uzun zamandır bana göre en isabetli yorumları diğer arkadaşlarda yapıyor ama sizinki başka,ayrica teşekkürler bu süreçte vermiş olduğunuz bilgiler içinde
    Hayırlı olsun üstadım....

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun üstadım....
    Hepimize hayırlı olsun teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üstadım, olaya ortaklıktaki pay oranı üzerinden bakarsanız kullandığım terim doğrudur. İşlemi yapanlar farklı gerçek/tüzel kişiler olsaydı bu tabiri kullanmazdım.

Adına ne dersek diyelim, SPK tüm piyasa oyuncularına (patronlar da dahil) gayet esaslı bir mesaj vermesi lazım. Yoksa hepimizin bildiği o malum hırsız patronlara gün doğar. Kitle malı millete, sonra dön bunu tahsisli ayağına aşağılardan yerine koy. Sermayedeki payın değişmeden parayı vur. Oh ne güzel...
    Sayın Kurul, borsadaki tüm yatırımcıların önünü açacak çok önemli bir emsal karara imza attı. Kurul üyelerini hassaten tebrik ederim.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --21-27 tarihleri arasındaki emanet satışlar ne olacak??...gerçek bedelli tahtadan mı yapılacak???
    Bedelli olmaz, o emanetler halka arz olur,çanak kırılınca.
    Yol uzun asıl ralli 2024 başlayıp , 2025 'te sonuçlanacak gibi gözüküyor,şahsi öngörüm.ytd.

Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Yol uzun asıl ralli 2024 başlayıp , 2025 'te sonuçlanacak gibi gözüküyor,şahsi öngörüm.ytd.
    --sen anlamamışsın...

6.  Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Çanak kırılınca sehven oldu sanki, katlanınca daha yakışıklı duruyor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. http://https://spk.gov.tr/data/653bf...f9/65-2023.pdf

1. a) Çan2 Termik AŞâ€™nin (Şirket) 1.262.050.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 800.000.000 TL olan
    çıkarılmış sermayesinin, Borsa İstanbul AŞâ€™nin (Borsa) Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü (Prosedür) çerçevesinde
    belirlenecek pay satış fiyatı ile beraber toplam satış hasılatı tutarı 3.005.423.800 TL’ye karşılık gelecek adet ve nominal tutarda
    artırılması nedeniyle ihraç edilecek ve mevcut ortakların yeni pay alma hakları kısıtlanarak tahsisli olarak Şirket ortağı Odaş
    Elektrik Üretim Sanayi Ticaret AŞâ€™ye (Odaş) Şirket’e koymuş olduğu sermaye avansından karşılanmak üzere satılacak paylara
    ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebinin; pay satış fiyatı nominal değerden, Odaş'ın Şirket paylarında 21-
    27.07.2023 tarihleri arasında yapmış olduğu satış işlemlerindeki en yüksek satış fiyatından düşük olmayacak şekilde ve Prosedür
    çerçevesinde baz fiyat veya söz konusu baz fiyattan yüksek olacak şekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karşılanmasına,
    b) Tahsisli sermaye artırımına katılacak Odaşâ€™ın yönetim kurulu başkanı Burak ALTAY tarafından verilen, ihraç
    edilecek payların Odaş'ın Merkezi Kayıt Kuruluşu AŞ (MKK) nezdindeki hesaplarına geçtiği tarihten itibaren 2 yıl süreyle Borsa’da
    satılmayacağı, Borsa’da satılması sonucunu doğuracak işlemlerde bulunulmayacağı yönündeki taahhüdün Odaşâ€™ın yönetim
    kurulu kararına da bağlanarak gerekli işlemlerin tesis edilmesi hususunda MKK’ya bilgi verilmesine
    karar verilmiştir.

HAYIRLI OLSUN...

8. 21.88 den satmış en yüksek 21.07.2023 te
    Bu durumda %19-20 iskontolu piyasadaki fiyat kapanış :18.13

Sayfa 113/531 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz