Sayfa 118/527 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 4215 madde; 937 - 944 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by İncome expert Yazıyı Oku
    Sayın hissedarx..
    Bugün bile fiyat baskılama vardı sanki.. goturmediler yukarı..tavandan ağır satışlar geldi..sonunda diz cokturduler..
    Neden baskılama devam ediyor ki..
    Başvuru kabul edildi..odas fiyat i kabul etti ...
    Hala devam mi edecekler sizce baskılama ya..
    Fiyat belli olana kdsr Yada spk ya başvurana kadar fiyatı sabit tutmak işlerine mi gelir...

Teşekkür ederim..
    Süreç önemli üstadım. Büyük resme bakmak lazım. Baskı maskı bir yere kadar hükmü var. Fazla takmayın bu işlere. Sapasağlam bir şirket var artık. Trade etmeyi de epeydir bırakmıştım, yazmıştım da. Artık arkamıza yaslanıp gelişmeleri, yeni yatırımları takip etmenin zamanı. Hedefimiz belli...

Saygıyla
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by HYPATAI Yazıyı Oku
    Nasreddin Hoca bir ahbabından borç almış. Elde avuçta olsa Hoca hemen ödeyecek ama yoksulluğun iki gözü de kör olsun. Daha vadesi gelmeden adam alacağı için Hoca’nın kapısını aşındırmaya başlamış. Bir böyle iki böyle derken yine bir gün adam borcunu istediğinde;

– Şu anda yok ama, demiş, çok yakında ödeyeceğim,

Böylesi düşman başına, adam yüzsüz mü yüzsüz:

– Söyle Hoca, ne zaman vereceksin, kimden bulup vereceksin!
    – Evin önüne çalı ektim!
    – Niye?
    – Koyun sürüsü geçerken yünleri çalıya takılacak.
    – Sonra?
    – Bizim hatun bu yünleri toplayacak, yıkayacak, tarayacak, eğirecek, dokuyacak, ben de götürüp satacağım.
    – Eee?
    – Ne e’si be adam, sordun ya, senin paranı o zaman öyle ödeyeceğim.

BEDELSİZ VERİLDİ.

YENİSİ NASREDDİN FIKRASI GERÇEKLEŞİRSE OLUR.
    Ben kasabim derdime çare olur ins)

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Süreç önemli üstadım. Büyük resme bakmak lazım. Baskı maskı bir yere kadar hükmü var. Fazla takmayın bu işlere. Sapasağlam bir şirket var artık. Trade etmeyi de epeydir bırakmıştım, yazmıştım da. Artık arkamıza yaslanıp gelişmeleri, yeni yatırımları takip etmenin zamanı. Hedefimiz belli...

Saygıyla
    Teşekkürler bereketli kazançlar. Kısa 33 kayme olur İnşallah

4. Odas bilanço da biraz değişik gwldi

5. Rica ederim...

Şu haber, bu haber olabilir ama tuzunuz kuru ise size/bize etkisi olmaz. Bekleyip, göreceğiz...

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Teşekkürler. İnşallah ya...bedelsiz haberi var tahsisli den ayrı bir olay mi
    Dil aslandır, yatar eşikte...

6. Ben 1990'larda Finansbank'da işlem yapıyordum. Finansbank sadece 3 şubeli bir banka idi. Arada seans odasına Hüsnü Özyeğin uğrar merhaba felan derdi. Öyle bir zamanlar...

Para vardı, Dışbank alıyordum. F/K oranı 0.8 felandı. Ben aldıkça düştü, ben almaya devam ettim. Bölündü. Ortalamam 0.7 Lira felan oldu. Sonra çıkmaya başladı. Dışbank'ın Doğan Holding'e satışı açıklandı bir süre sonra. 3.4 Liradan sattım 4 ay sonra...

3-5 sıfır farklı olabilir ve fiyatlar şimdi çok anlam ifade etmeyebilir. Finansbank MK Müdürü gelip, bize neden söylemedin demişti. Söyleyecek bir şeyim yoktu zaten. Ucuz diye almaya başlamıştım...

Benzer şeyleri 1980'lerde Ereğli ile, 2000'lerde Mipaz ile sonrasında da başka hisselerle yaşadım...

O zamanlar sağlam portföylerim vardı. Şu anda sadece fındık fıstık parası. Param %99,99 gayrimenkule gömülü. Gene de bu hisseden ümidim var. Benim açımdan amaç para kazanmak değil, haklı çıkmak...

7.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Ben 1990'larda Finansbank'da işlem yapıyordum. Finansbank sadece 3 şubeli bir banka idi. Arada seans odasına Hüsnü Özyeğin uğrar merhaba felan derdi. Öyle bir zamanlar...

Para vardı, Dışbank alıyordum. F/K oranı 0.8 felandı. Ben aldıkça düştü, ben almaya devam ettim. Bölündü. Ortalamam 0.7 Lira felan oldu. Sonra çıkmaya başladı. Dışbank'ın Doğan Holding'e satışı açıklandı bir süre sonra. 3.4 Liradan sattım 4 ay sonra...

3-5 sıfır farklı olabilir ve fiyatlar şimdi çok anlam ifade etmeyebilir. Finansbank MK Müdürü gelip, bize neden söylemedin demişti. Söyleyecek bir şeyim yoktu zaten. Ucuz diye almaya başlamıştım...

Benzer şeyleri 1980'lerde Ereğli ile, 2000'lerde Mipaz ile sonrasında da başka hisselerle yaşadım...

O zamanlar sağlam portföylerim vardı. Şu anda sadece fındık fıstık parası. Param %99,99 gayrimenkule gömülü. Gene de bu hisseden ümidim var. Benim açımdan amaç para kazanmak değil, haklı çıkmak...
    Maşallah tebrikler. Ben de bir hissede yüzde 40 kaybederek buna geldim. Bunda da yüzde 20 zarar var diyelim. Enflasyon zarari hariç İns zararlarimiz cikar

8. İnşallah diyelim. Bende de %20 zarar, %50 fırsat zararı var. 24'den Akbank satıp, bunu almıştım. O %30 yaptı. Burada önemli olan konu şu: yatağa girdiğinizde rahatça uyuyabiliyor musunuz? Rahatça uyuyorsanız bu yatırımdır, uyuyamıyorsanız kumardır...

Her şeyin hayırlısı. Sabrın sonu selamettir...

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Maşallah tebrikler. Ben de bir hissede yüzde 40 kaybederek buna geldim. Bunda da yüzde 20 zarar var diyelim. Enflasyon zarari hariç İns zararlarimiz cikar

Sayfa 118/527 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •