Sayfa 385/425 İlkİlk ... 285335375383384385386387395 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

gsdde nin...

E iyi de bu benim verdiğim hasılatlardan çok farklı ,o bilançodaki 450 milyonluk,309 milyonluk hasılatlar nerde.

Pardon gsdde in rakamlarıymış bunlar

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    E iyi de bu benim verdiğim hasılatlardan çok farklı ,o bilançodaki 450 milyonluk,309 milyonluk hasılatlar nerde.
    gsd denizcilik gayrımenkul ve inşaat şirketinin ....gider kalemleri nelerden oluşuyor diye getirdim...artış oranı ayni

Ben bu işi anlamadım toplantıda biz gemileri kiralıyoruz işletmesi bize ait değil denmişti.E işletmesine karışmadığın geminin personel ücretini ödemen bence mantıklı değil.Neyse bu bilançoda gene bakarız duruma.

E bu rakamlarla gsdde e ait gemiler zarar yazmış,holdinge ait gemiler in kumulatif olarak kar getirmesi bile garip.Hem gsdde in zararı kompanze edilmiş,hem de altıda bir de olsa kar gelmiş,demek ki holding kendine ait gemileri daha iyi kiraya vermiş.

Ama kümülatif olarak bakarsak denizcilik tarafı gene tatsız gelebilir.Demek ki chevron forumdaşın dediği doğru değilmiş,nasıl bir anlaşmaysa personel giderleri falan gemi sahibine yazıyorlar gibi gözüküyor ,e amortisman falan da eklenince denizcilik kısmında kar gene tatsız gelir.Beklentiyi çok da yüksek tutmamak lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ama kümülatif olarak bakarsak denizcilik tarafı gene tatsız gelebilir.Demek ki chevron forumdaşın dediği doğru değilmiş,nasıl bir anlaşmaysa personel giderleri falan gemi sahibine yazıyorlar gibi gözüküyor ,e amortisman falan da eklenince denizcilik kısmında kar gene tatsız gelir.Beklentiyi çok da yüksek tutmamak lazım.
    sonsuz kira yok değil mi ? uzun süre çalışmadı gemiler havuza çekildi . geliri nasıl kur ıle carpıyorsak çalışmayan donemde gideri de kur ıle çarpacagız .

Sayfa 385/425 İlkİlk ... 285335375383384385386387395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •