Sayfa 124/529 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 985 - 992 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. bu yapılanlar artık yatırımcıya zülümdür dalga geçmektir ben sizi dolandırdım şimdi sizlerle alay ediyorum demektir, lanet olsun senin fabrika şirketine

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Hocam ama 21.7 fiyatı sizi de mutlu etmişti sanki? Yani tertemiz oldh huzel oldu dediniz , şimdi de fiyatla alakası yok diyorsunuz ;) tam anlayamadım
    Üstadım piyasa belirsizliği fiyatlar. Tahsisli rakamının 20.46 hatta 21.80 altı olmaması gerektiğini aylarca yazdık burada. Her türlü itiraz ve sataşmaya rağmen. En azından benim için gelinen nokta öngördüğümüzün ötesinde bir etki yaratmadı. Sürpriz yok...

4 yaşında, tıkır tıkır çalışan, pazar sorunu olmayan, kuruş borcu kalmamış, buna rağmen emsallerine göre inanılmaz iskonto ile işlem gören bir hissede hangi vade ile yatırımcı olmak gerektiği herkesin kendi kararı. Saygı duyarım.

Ekranda gördüğünüz fiyatlar şeytandır yani yanıltıcıdır. Artık -bana göre- konumuz şirketin temel rasyoları olmalıdır. Teknik yazan olursa da baştacı. Benim hedefim bellidir. Ve. Çok sabırlıyımdır...

Saygı ve hürmetlerimle...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üstadım piyasa belirsizliği fiyatlar. Tahsisli rakamının 20.46 hatta 21.80 altı olmaması gerektiğini aylarca yazdık burada. Her türlü itiraz ve sataşmaya rağmen. En azından benim için gelinen nokta öngördüğümüzün ötesinde bir etki yaratmadı. Sürpriz yok...

4 yaşında, tıkır tıkır çalışan, pazar sorunu olmayan, kuruş borcu kalmamış, buna rağmen emsallerine göre inanılmaz iskonto ile işlem gören bir hissede hangi vade ile yatırımcı olmak gerektiği herkesin kendi kararı. Saygı duyarım.

Ekranda gördüğünüz fiyatlar şeytandır yani yanıltıcıdır. Artık -bana göre- konumuz şirketin temel rasyoları olmalıdır. Teknik yazan olursa da baştacı. Benim hedefim bellidir. Ve. Çok sabırlıyımdır...

Saygı ve hürmetlerimle...
    Son 12 Ay Yillik Kar 1,552,312,050 tl
    Hisse Basi Kar 1.65 tl
    Hisse Fiyat 18.36 tl

Guncel F/K 11.1

2022 Kar 2,137,026,470 tl
    2022 Hisse Basi Kar 2.28 tl
    Hisse Fiyat 18.36 tl

2022 karina gore F/K 8.1

4. Gelinen noktada...

Malum tahsisli operasyonunda paranın kimden çıktığının zerre önemi yok. Zaten bunu defalarca vurguladık. Ha, para dediğimiz de Temmuz ayında 3 milyar küsur Tl bir para yani her babayiğidin harcı olmayan bir tutar. An itibariyle alternatif maliyeti hesaplarsak 4 milyar Tl den fazla. Sonuç olarak CANTE'nin Yapı Kredi ve Halkbank'a olan finansal borçları ödendi mi, ödendi. Bu parayı buraya yatıran her kimse babasının hayrına yatırmamıştır herhalde.

Daha da açık yazılır mı bilemedim...

5. Patron ne isterse o. Adamlarin keyfi isteyecek de zararlar çıkacak. Hele şu enflasyonist ortamda rezillik bu yasadigimiz. Zarrar bir çıksa...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    06.09.2023 - Piyasa değeri:

TATEN : 24 milyar Tl

CANTE : 16 milyar Tl

Ee, yuh !...
    Tatlıpınar Enerji'nın 2023 yılı 9 aylık konsolide olmayan net karı 178.217.484 TL (2022/9 aylık: 415.020.091 TL)
    03.11.2023 - Piyasa Değeri:

TATEN : 10.7 milyar Tl

CANTE : 14.6 milyar Tl

Su akar yolunu bulur...

İllaki !

7. Ne serrefsiz hisseymis. 6 ay önce 32 TL idi. Her şey ikiye katladı en az

8. Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 124/529 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •