Sayfa 252/331 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. benden bu kadar. 3 senelik orta vadeli birlikteliğimiz ev almak için sona erdi ismen ile. şimdi enflasyon muhasebesini kendimiz yapacağız. Hayallerimiz güzeldi ismenle. kalanlara başarılar diliyorum. Çok okuduk yazdıklarınızı fikirlerinizi hepiniz sağolun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Bilanço öncesi 45 göstermişti geçen hafta,bir haftada yüzde 27 pik noktadan bugünku dip kapanisla. Bank of inceden topa girdi,deniz niyetini öğrendik alımları inandırıcı değil. İşlem hacimleri yeni vade ile zayiflamisti bugün hafif kipirdadi.

3. Hayirli olsun insallah[emoji120]
     Alıntı Originally Posted by nesta17 Yazıyı Oku
    benden bu kadar. 3 senelik orta vadeli birlikteliğimiz ev almak için sona erdi ismen ile. şimdi enflasyon muhasebesini kendimiz yapacağız. Hayallerimiz güzeldi ismenle. kalanlara başarılar diliyorum. Çok okuduk yazdıklarınızı fikirlerinizi hepiniz sağolun.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bugünkü şanslı bilancomuz zoren. Yaz başında 2,8 liraları görmüş bakınca 2-2,5x katlamış elinde tutanlara. Yarın ismen mi fazla düşer zoren mi izleyelim. Bu arada dünkü hissemiz krdmr d ye burun farkıyla geçilmiş olmamız üzdü beni,nasıl olsa BIST in uv en primli şirketi olmak bunu gerektirir. Herifler bir haftada donsuz bıraktı resmen)

5. Hayırlı olsun.
     Alıntı Originally Posted by nesta17 Yazıyı Oku
    benden bu kadar. 3 senelik orta vadeli birlikteliğimiz ev almak için sona erdi ismen ile. şimdi enflasyon muhasebesini kendimiz yapacağız. Hayallerimiz güzeldi ismenle. kalanlara başarılar diliyorum. Çok okuduk yazdıklarınızı fikirlerinizi hepiniz sağolun.

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by nesta17 Yazıyı Oku

Hayırlı olsun. Güle güle oturun.

7. 50 günlükten döner diyordum ama kırdı. 34 lerde ikili dip ihtimali belirdi maalesef. Borsaya şimdiye kadar sadece teknik analiz ile baktım işmen ise temel analiz kullanarak taşıyacağım ilk hisse olacak. Bu kadar düşüş gerektiren bir bilanço gelmedi bence o yüzden tutmaya devam.

8. Anlaşılan yine uzatmalara (temettüye) kaldık, hayırlısı diyelim.

Sayfa 252/331 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •