Sayfa 139/529 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Kaynak ?

Kulaktan dolma; sosyal medya mesajları değil ama. Resmi açıklama lütfen... Yazın eyvallah diyeyim üstadım...

Saygıyla
    ---resmi açıklamayı gördünüz....

2. Adamlar "kalorifik değer ve parametrelere uygun ekipman" yazmış, gitmiş bunu santral gibi lanse ediyor. SANTRAL ne demek sorsan bilmez. Arabanın lastiğini, dikiz aynasını ya da tamponunu arabanın kendisi sanıyor. Bir yazısında da 1.200 kcal kalorifik değeri olan linyit rezervi ile bizimkisini (3.400 kcal) aynı minvalde yazmıştı.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Şu rezerv konusu da baya eskidi, biraz da oradan devam et...

4. Bak çocuğum...SANTRAL buna derler. O yukarı doğru giden bacaya santral denmez mesela ya da sağdan soldan giden borulara yada içerisindeki jeneratöre, kazana...

Bacadan çıkan dumana da SANTRAL denmez.

Anladın ?

5.  Alıntı Originally Posted by İncome expert Yazıyı Oku
    Sayın hissedarx..inanın neden birileri sürekli kötüleme peşinde anlamakta zorlanıyorum... hisseleri var da zarardalar da onun mu siniri var..yok hisseleri yoksa neden bu yerin dibine batirmalar..
    Ben sizin yorumlarınizi dikkatle takip ediyorum.. maliyetim de buralarda zaten..
    Hisse nete yorumlarıniz varmı ona bakmak için giriyorum..
    Hissenin geleceğini 3 milyar yatıran kişiler düşünsün..
    Ayrıca kömür santrali tü kaka vs yok eski yok zararda yok bilmemne.. insanları etkilemeye hiç birisinin hakkı yok..bir kere denmesi yeter .iş sistemetige döndümü olmuyor..
    Saygılarımla..
    Bilmukabil üstadım.

Allah, tüm kainattaki "varlıkları" birbirine karşıt yaratmıştır. İyi-kötü, güzel-çirkin, eksi-artı vs...

İçerisinde bulunduğumuz bu mekan bir sahne ve herkes kendisine verilen rolü oynuyor. Rol derken yaradılıştan bahsediyorum. Bu yaradılışı değiştirmenin mümkünatı yoktur. Araştırma, eleştirme, sorgulama haktır ve yaradılışın devamlılığı açısından zaruridir. Ancak işi hakaret, darp hatta can alıcı noktaya getirmeyi de suç saymıştır. Saygı, insan olarak herkese bahşedilmeyen müstesna bir özellik.

Saygı ve hürmetlerimle

--sen kumda oyna...

7. Bütün amaç, sayın asuGaGuGa başta olmak üzere burada yazan çok değerli üstadların bir o kadar değerli paylaşımlarını kısır çekişmelerle dolu mesajlar atarak arka sayfalara düşmesini sağlamak...

--solo bilanço açıklayan bir şirktette vergi dairesine bildirilen ile KAP a gönderilen finansal tablolar arasında bu kadar fark nasıl olabilir ??

Sayfa 139/529 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •