Sayfa 790/1001 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Türkiye ile Azerbaycan’ın İsrail tavrı farklılaştı

Gazze savaşı öncesinde İsrail ile Türkiye arasındaki yakınlaşmada rol oynayan Azerbaycan'ın, 7 Ekim sonrasındaki süreçte Ankara'dan farklı söylemi dikkat çekiyor. Azerbaycan petrol şirketi Socar, iki hafta önce Akdeniz'de gaz aramak için İsrail'den lisans aldı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...lasti-7860689/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Kıydılar ona.

Bist Bist

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kıydılar ona.

Bist Bist
    Mevcut Ekonomi yöneticileri ile bu borsa bir yere gitmez...Damat ekolü lazım ,

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İzmir'in Torbalı ilçesinde tartıştığı kiracısını tabancayla öldüren 79 yaşındaki şüpheli, saklandığı ormanlık alanda gözaltına alındı.
    Kaynak : Anadolu Ajans

Hiper enflasyona çare diye ihaleyi vatandaşlar üzerine yıkan bu yüzde 25 sınırlama nedeniyle daha kaç kişi bir diğerini öldürecek?

Bu olayda gerçek katil kim?
    Her türlü şiddete karşıyız , cinayet zaten hayvanlıktır. Bunları söylüyoruz ama yaşadığımız ülkedeki cehalet de ortada. O nedenle olur olmaz meselelerde ortamı germemek lazım. Bazen güçsüz, çaresiz görünen insanlar daha tehlikelidir. Kaybedeceği bir şey yok olarak düşünür ve son kozunu oynar.

Bu olayda da ev sahibi 79 yaşında kiracı 30 gibi. Muhtemelen ölçüsüz muhataplık öne çıktı. Yargıya da güven olmayınca herkes işini kendi çözmeye kalkıyor. Her iki tarafa da yazık olmuş.

5. Bu pazar çok sert fırtınanın ardından şiddetli yağmur geldi. 10 dk. sonra 2 yaşındaki binanın en üst katında oturduğum dairenin oda tavanından su damlacıkları düşmeye başladı. Hemen çatıya çıktım, çatıda kiremit değil şıngıl dedikleri membran örtü konmuş , fırtınada 10 metrekare kadar bölümü uçmuş. Yönetici kadını arıyorum köydeymiş. En üstte oturan 6 dairenin tek tek kapısını çaldığımda 2 kiracı çıktı, diğerleri boşmuş sahipleri de yurtdışındaymış. Kiracılar '' bize ne abi çatıdan. Yarın taşınır gideriz başka yeni daireye '' diyerek yardımı reddettiler. Müteahhidi aradım, hastanede yatıyorum dedi.

Tek başıma 2 saat uğraşarak açılan bölüme naylon örtü gerdim. Çatı arasına dolan 18 kova suyu da tahliye ettim. Apartman grubuna resimleri attım. Şu ana kadar teşekkür eden veya ne olduğunu soran olmadı.. Bugün noter getirerek resimli-videolu hasar tespiti yaptırdım. Mahkeme acil hallerde bunu delil sayabiliyor. Aslında sulh hakiminden bilirkişi tespiti en sağlamı. Sonra düşündüm ; bina da oturan bu embesil topluluğuna neden iyilik yapayım ki dedim. Müteahhit ve babasının binada 4 dükkan 2 daireleri var. Biraz önce hastaneden dükkana gelmiş '' Abi, çok üzüldüm. zararın neyse karşılamaya hazırım. Hiç mahkemeyle uğraşma. Tek isteğim diğerlerine ön ayak olma. Ne halleri varsa görsün cahiller '' dedi. Tereddütsüz kabul ettim. 2 ay içinde yeni yaptığı yakındaki bir binadan ara katla takas yapacağız. Sonuçta akıllı adam müteahhit. İşi bilenin diğerlerini uyandırmasından sa uzaklaştırıyor.

Böylece uzun hukuk mücadelesine gerek kalmadı.

6. Bu topluma üzülmek hata.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    ADALET BU OLSA GEREK.

Konya ilahiyat fakültesinde İslam hukuku öğretim üyesi...
    Her fırsatta şeriat devleti isteriz diye bağıran, kadınların elini sıkmak, dokunmak günah diye fetva veren biri.

Bu sene umreye gider kabede tavaf ederken çantasını yere düşürür, alayım diye eğilince önündeki kadının poposuna kafasını çarpar, kadın şikayetçi olur ve arap şeriat hukukuna göre iki yıl hapis cezası alır... yaklaşık 9 aydır ceza evinde..

Şimdi her ay laik demokratik ve hukuk devleti (ona göre kafir devlet) Türkiye Cumhuriyetine mektup yazıyor.
    Beni kurtarın perişanım böyle saçma hükümmü olur diye...

İlahi adalet böyle bir şey sanırım.. Lan oğlum şeriat diye kıçını yırtıyordun al sana şeriat, kafir dediğin laik cumhuriyetten ne medet umuyorsun.
    iyiymiş, Allahtan cebine uyuşturucu filan koyan olmamış, kan alırlardı Kamilin mabadindan

8. https://twitter.com/i/status/1723950924056375597

Diyarbakırda PKK hendek siyasetinden sonra Hüdaparla gelen Hamas siyaseti...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 790/1001 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •