Sayfa 791/1001 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. https://twitter.com/i/status/1724024107077902634

Filistin Lideri Yaser Arafat, Kıbrıs Başpiskoposu ve Türk katili Makarios ile çılgınlar gibi öpüşüyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://twitter.com/i/status/1724024107077902634

Filistin Lideri Yaser Arafat, Kıbrıs Başpiskoposu ve Türk katili Makarios ile çılgınlar gibi öpüşüyor.
    Sonrasında sigara yaktılar mı merak ettim doğrusu?

Ulan, ancak soğan tarlası olur dediğim yerde (Yer Çeşme) kaç dönüm hatırlamıyorum, bir tanıdığım 1 milyon dolar gaymeye satıp, 500 bin dolar gaymeye yine Çeşmede 3 kat yazlık almış...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Herif anca Çeşmede kulübe onu da zor alır derken, 3 kat yazlık aldı AMG...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Yaser Arafat çakmada olsa sosyalist idi, bunlar adını bile anmaz...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bu pazar çok sert fırtınanın ardından şiddetli yağmur geldi. 10 dk. sonra 2 yaşındaki binanın en üst katında oturduğum dairenin oda tavanından su damlacıkları düşmeye başladı. Hemen çatıya çıktım, çatıda kiremit değil şıngıl dedikleri membran örtü konmuş , fırtınada 10 metrekare kadar bölümü uçmuş. Yönetici kadını arıyorum köydeymiş. En üstte oturan 6 dairenin tek tek kapısını çaldığımda 2 kiracı çıktı, diğerleri boşmuş sahipleri de yurtdışındaymış. Kiracılar '' bize ne abi çatıdan. Yarın taşınır gideriz başka yeni daireye '' diyerek yardımı reddettiler. Müteahhidi aradım, hastanede yatıyorum dedi.

Tek başıma 2 saat uğraşarak açılan bölüme naylon örtü gerdim. Çatı arasına dolan 18 kova suyu da tahliye ettim. Apartman grubuna resimleri attım. Şu ana kadar teşekkür eden veya ne olduğunu soran olmadı.. Bugün noter getirerek resimli-videolu hasar tespiti yaptırdım. Mahkeme acil hallerde bunu delil sayabiliyor. Aslında sulh hakiminden bilirkişi tespiti en sağlamı. Sonra düşündüm ; bina da oturan bu embesil topluluğuna neden iyilik yapayım ki dedim. Müteahhit ve babasının binada 4 dükkan 2 daireleri var. Biraz önce hastaneden dükkana gelmiş '' Abi, çok üzüldüm. zararın neyse karşılamaya hazırım. Hiç mahkemeyle uğraşma. Tek isteğim diğerlerine ön ayak olma. Ne halleri varsa görsün cahiller '' dedi. Tereddütsüz kabul ettim. 2 ay içinde yeni yaptığı yakındaki bir binadan ara katla takas yapacağız. Sonuçta akıllı adam müteahhit. İşi bilenin diğerlerini uyandırmasından sa uzaklaştırıyor.

Böylece uzun hukuk mücadelesine gerek kalmadı.
    Çok geçmiş olsun Allah tekrarından korusun.sizin yasadiklarinizin olduğu saatlerde de üst caddemizde 10 katlı ofis plaza çayır cayır yandı.ustelik yağmur altında....dış kaplamalar çıra gb yandı....Fiyatlar 5-6 milyon göze hitap ediyor ama inşaat kalitesi vasat..

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku

Makarios ile Arafat LGBT çıktı, way itneler way, biri din tüccarı pzvnk öbür deyyus da göya halk adamı Sosyalist spagetti.
    Yersen Kirşen...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun Allah tekrarından korusun.sizin yasadiklarinizin olduğu saatlerde de üst caddemizde 10 katlı ofis plaza çayır cayır yandı.ustelik yağmur altında....dış kaplamalar çıra gb yandı....Fiyatlar 5-6 milyon göze hitap ediyor ama inşaat kalitesi vasat..
    millet salak gibi masraflı dış cephe kaplamaları yapıyor, eski binalara gereksiz asma tavanlar vs. sonra niye yandı

Sayfa 791/1001 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •