Sayfa 525/1008 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,193 - 4,200 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Altıns1 tek avantajı alsat yaparken makasın minimum seviyede olması
    Ben trade için altıns1 e takılırım. Alsat yapmayacaksam kuyumcudan almak daha güven veriyor onuda kırkyılda bir hanima bilezünk borcunu ödemek için
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    turkıyede pek tl bazında rısk olmuyor bence... hele hele şu konjekturde bana gore hıc rısk yok..ben uzun vadelı s1 veya gmstrf yatırımcısı degılım.benımkısı guvenlı lıman
    ben bırde dolar bazlı bakarken hısse bazlıda bakıyorum..ons altın dustu hısselerde cakıldı..o aradakı marja uygunsa yenıden hısseye donuyorum
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    dolar yerine altın almak çok daha mantıklı.

ama işte ikisi de enflasyonist ülkelerde defansif araçlar.

reel olarak pek getirileri olmaz.

coin peşinde rüya görmekten iyidir. kolay gelsin.
    12-13 yıldır dolarda olanlar kümülatif %50 faiz geliri elde etmiş
    altında bekleyenler ons değeri olarak aynı yerde, ons 3000 doları geçerse durumu anca eşitler..

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Altıns1 tek avantajı alsat yaparken makasın minimum seviyede olması
    Ben trade için altıns1 e takılırım. Alsat yapmayacaksam kuyumcudan almak daha güven veriyor onuda kırkyılda bir hanima bilezünk borcunu ödemek için
    kulce alsan daha ıyı degılmı
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

bugünki viop işlemlerinin tamamı robot olsa gerek..

bear abi daha iyi bilir..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    12-13 yıldır dolarda olanlar kümülatif %50 faiz geliri elde etmiş
    altında bekleyenler ons değeri olarak aynı yerde, ons 3000 doları geçerse durumu anca eşitler..
    evet ben de tam doların yükselmeye başladığı seneleri baz alarak söyledim. faiz işi tabii tercih meselesi. üstüne 5 yıl daha koysanız komple zaman kaybı.

ama ons fiyatı+dolar fiyatı diye düşünürsek biraz daha makul bir sepet oluşuyor.

o bile bence gereksiz.

7. altın kesınlıkle yatırım aracı degıl.....kamplumbaga hızında ..ancak borsa yatırımcısı ıcın s1 guvenlı lıman....anında al-sat....gelen parayı anında pozsıyon alacagın hısseye yatır..borsa yatırımcısı nakıtı tutamaz hesapta ılla bırseye baglayacaksın..ıste o ılla bagladıgım yer altın s1 veya gmstrf

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    dolar yerine altın almak çok daha mantıklı.

ama işte ikisi de enflasyonist ülkelerde defansif araçlar.

reel olarak pek getirileri olmaz.

coin peşinde rüya görmekten iyidir. kolay gelsin.
    hangisi iskontolu ise , TL portföy sigortası için ona yanlamak rasyonel bir tercih olabilir... malum, hedging için kullanılan araç iskontolu iken portföye emilirse avantajlı oluyor...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 525/1008 İlkİlk ... 25425475515523524525526527535575625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •