Sayfa 164/529 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. O ara trend, şurada yaptığımız analiz ile birebir bağlantılı bana kalırsa. Maliyetlileri dökme gibi.. Yaklaşık 4 ay. Makul bir süre...YTD

https://www.hisse.net/topluluk/showt...76#post6618076
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    O ara trend, şurada yaptığımız analiz ile birebir bağlantılı bana kalırsa. Maliyetlileri dökme gibi.. Yaklaşık 4 ay. Makul bir süre...YTD

https://www.hisse.net/topluluk/showt...76#post6618076
    Endeks düzeltme yapacağı ana denk gelir yine kime satılacak muhabbeti olur ve enflasyonu geçtim maliyete bile gelemeyiz ya hayırlısı. Sizin maliyet kaç hocam bu hissede son bir senede girip de karda olan görmedim ;(

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    teşekkür abi, pazartesi ve sonraki günlerde benim için cante daha önemli hale geldi...
    hala mürdüm içinde.açı yukarı doğru.. top palada.. ilk denemede 19.40 çalıştı bu günde 19.40 ta sopa yedi

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4. Ekranında Kontrolmatikten başlayıp canteye kadar bir sürü hisse var ve tek eksi olan bizimki. Cidden anlam veremiyorum. Brkliycez beklemeye de ne bileyim ya. Endeks düştü ondan düştük olmuştu şimdi başka sebepler

5.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Endeks düzeltme yapacağı ana denk gelir yine kime satılacak muhabbeti olur ve enflasyonu geçtim maliyete bile gelemeyiz ya hayırlısı. Sizin maliyet kaç hocam bu hissede son bir senede girip de karda olan görmedim ;(
    Maliyetin kaç TL olduğu değil o maliyete kaç TL yatırdığın önemli üstadım. Rakam olarak benim maliyet epey aşağıda ama alternatif maliyete göre zarardayım. Hem de iyi zararda.

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Maliyetin kaç TL olduğu değil o maliyete kaç TL yatırdığın önemli üstadım. Rakam olarak benim maliyet epey aşağıda ama alternatif maliyete göre zarardayım. Hem de iyi zararda.
    Anladım abi. İnşallah hep beraber. Bu dediginzi 4 aylık süre ne zaman dolar sizce Fitil ateşlemesi olmaz mı daha erken, bayağı yordu spek patron her kimse

7. Üstadım önemli olan kafa rahat olsun, gece yatarken aklın tahtada kalmasın. Temel anlamda, şu ana kadar yaşanan süreçte öngördüğümüzün dışında hiç bir şey olmadı. Yanılmadık. Hisse fiyatı en öncelikli sırada değil benim için. Şöyle 1-2 vizyon değiştirme haberi gelse fiyat zaten kendiliğinden gelir. Belki de genel kurul sonrası yeni bir yönetim ve vizyon...Belli olmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Üstadım önemli olan kafa rahat olsun, gece yatarken aklın tahtada kalmasın. Temel anlamda, şu ana kadar yaşanan süreçte öngördüğümüzün dışında hiç bir şey olmadı. Yanılmadık. Hisse fiyatı en öncelikli sırada değil benim için. Şöyle 1-2 vizyon değiştirme haberi gelse fiyat zaten kendiliğinden gelir. Belki de genel kurul sonrası yeni bir yönetim ve vizyon...Belli olmaz.
    Valla hiç rahat uyumuyorum kendi adıma satsam , alacak hisse kalmadı takiptekiler uçtu. Satmasam hep düşüyor enflasyonu satınca hepten kafa yiyorum ;) Neyse beklemeye devam...

Sayfa 164/529 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •