Hergün yaptığı şey. Bugünü özel kılan nedir ? Günlük bakarsanız miyop olursunuz, Sağlıkla … Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Borsa bugün süpriz yapacak dikat dikkat.....Kimse ben duymadım demezsin.....
Originally Posted by ugusek Hergün yaptığı şey. Bugünü özel kılan nedir ? Günlük bakarsanız miyop olursunuz, Sağlıkla … Formun büyük çoğunluğu gördiğüm düşüş bekliyor.....işte herkesin düşündüğü olmaz ilk dakikalarda....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
ilk bakacağım 7830 tutacak mı ordan cok umudum yok acıkcası ve hatta 7500 bile zayıf gorunmeye basladı gozume bakalım neler olacak..
faizlerin %50 ye geldiği ortamda borsanın çıkmasını beklemekte ne bileyim...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by EMLAK zabah zabah bu kadar bilim yeter diyip.. short sezonunu açalım... Şortla gezilir mi yaw ,usutecen so ra
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by tarkank guaydın eksi açılış artı kapanış olur gibi geliyor bakalım spotta 7840-7850 vıobda 8640 önemli seviyeler..... 8860-8670 arsı bi miktar long oldum bakalım napcak...iyi dururr sankım 8640 altına kalıcı inerse stoplayabilirim..
Originally Posted by akcay faizlerin %50 ye geldiği ortamda borsanın çıkmasını beklemekte ne bileyim... Bu enflasyon ortamında nereye gidebilirki daha,savaşa girmedikçe,
Originally Posted by akcay faizlerin %50 ye geldiği ortamda borsanın çıkmasını beklemekte ne bileyim... Öyle diyorsun da herif emlak konut aliyor
Forum Rules
Yer İmleri