dayı eyi geceler
şimdi pzrtesi elinize 1.000.000 tl geçse ne yaparsınız tl mevduat yapılır mı dayi
dayı eyi geceler
şimdi pzrtesi elinize 1.000.000 tl geçse ne yaparsınız tl mevduat yapılır mı dayi
pirim benim kitabı "teknik analiz diye birşey yoktur" aldınız mı ?
almadıysanız içerisinden kısa bir alıtnı yapayim bedavaya.
şimdi dayı buz gibin 1.2.i.ii endeks sayılabiliyor + obo görüntüsü de mevcut + konjonktür olarak iş hayatı slow down + kkm vergi mergi dergi deyip ortalık bulanıyor. + hökümet geldikten sonra yepisyeni ekinimi ve dini içerisine almayan model uyguluyor.
şimdi bu sebeplen grafiye bakarken burada obo var mı yok mu konusu tartışmalı şekilde devam edecek. ta ki ya zirve geçilmeli ya da din ekinimiye geri dönmeli bilmiyorum
vob yapılacak zaman değil bence
vob yapmayın.
Bilgi: hisse fon büyüklükleri ile ilgili bilgi olması açısından
hisse senedi yogun yatırım ve emeklilik fonlarında geçen hafta @fonbul verilerine göre 845 mln TL lik bir para çıkışı olduğu gözüküyor. Hisse endekslerinde bağlı borsa yatırım fonlarında is çokış 1.4 milyar TL
not:
1.Hisse senedi taşıyan diğer fonlar dahil edilmemiştir. Genel toplamda
yatırım fonu buyuklüğü 1.650 milyar TL
hisse ağırlığı %14.70
hisse büyüklüğü 242.6 mlyr TL
bes fonları buyuklugu 658 mlyr TL
hisse ağırlığı % 25.84
hisse büyüklüğü 170.0 mlyr TL
toplam hisse tutarı 412.6 mlyr TL
2. fonlarda valor 1 gün sonra olduğu için ilgili tarihler bir gün öncesi olarak düşünülmeli
3. Yabancı hisse fonlarına aynı dönemde net para girişi 510 milyon TL
cok kabaca hisse yatırım fonlarında yatırımcıların tercihi bist hisselerinden yabancı hisselere doğru yönelmiş gibi
Ref: https://x.com/tnkttc/status/17281155...EY6ydxxsk8_Eyg
Sağlıkla …
burada zirve de geçilebilir emme geçmezse yatayda kalabilir belkide obo olabilir. ki hareket tepkisel zigzag şeklinde aslında biryere gitmiyor aynı yerlerde aynı zamanda toplama manasıda olabilir.. görüldüğü üzere teknik analiz diye birşey yoktur. asla bir sonuca varamazsınız.
adios.
Yine nerden buldun buluşturdun o milyonu bilmem emme
Dayucuğum bence sen o parayı ye,
yohusa buralarda üterler, vob yapman batarsınız.
Löp diye düşer bi bakarsın herif satıyor sanırsın sende satarsın soona bi bakarsın fışkırttırmış, way cakal vay dersin sonra döner herif alıyor deye sende alırsın bu seferde herif almayı bırakır döner sen dönemen
Yannuş anlamada dayucuğum sen kıvırttıramıyon piyasada karton bırakmadın. Gerçi bende de durum pek farklı değil, bi aydır suyuniçindeyim![]()
Hamdım Piştim Yandım
dayi şeyle şimdi bu işin piri olanlar tl değerlenecek diyor. hemde baya bi. şimdi bu teknik analiz belasıyla uğraşan camia tl değerlenecek diyir.
emme geliyorsun sokakta dayi adam diyirki ne 29 u ne 59 u şimdi dayi salak gibin tekrar 8 lirada uyguladığım dayi buradan ben dolar almam tl ye güvenimiz tam sloganıyla soyulmuşken aynı duruma düşmek istemiyorum.
emme enayi gibi 8 de almadığımız çöpü gidip buralardan altın maltın alıp enayi gibi gucaklanmakta istemiyorum.
görüldüü üzere bizde suyun içerisindeyiz. ne yapacağımızı bilmiyoruz. gerçekten çaresizlik bele bişey.
şimdi film çevriliyor nas içerisinde yok emme sevildiğim çayırdayım gene sevilmeyek ne yapacağız dayi....
Yer İmleri