Sayfa 220/1003 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    çarşının bilinen dövizcileri ismi amblebi olan vkn ticaret sicil no yazan kağıt verir.. karekod bile var..belli bir limitin üstünde kimlik no ister..
    Bazı bankalar elden verilen paralar için dekont istiyorlar. Bazıları ise istemiyor. Misal; TEB istedi, döndüm fibaya caddenin 200 metre ilerisinde yatırdım. Bankadan dışarı çıkmadan bekleme salonunda oturup, mobilden TEB e EFT yaptım. Ne oldu paşinyan misali. Hem TEB le gereksiz gerilmedim hem de fiba nezdinde işlemmim arttı.

2. Kuyumcu ve dövizcilerin makbuz vermemesi her nedense hiç bir şekilde maliyeyi ilgilendirmiyor !!

%40 az bence ,%99 alsinlar.daha iyi olur.

4. Fonlardan ufaktan tüymek lazım

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Fonlardan ufaktan tüymek lazım
    Geçmişe dönük gelmez umarım ..konu şu para dan oara kazanmayin harcayın diyor reis 😀

6. Yatırım fonuna vergi gelmesi paranın bankalardan çıkıp döviz bürosuna yönelmesine sistemden çıkmasına neden olmazmı. Ben pek ihtimal vermiyırum bu kadar yüksek vergi gelmesine

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Yatırım fonuna vergi gelmesi paranın bankalardan çıkıp döviz bürosuna yönelmesine sistemden çıkmasına neden olmazmı. Ben pek ihtimal vermiyırum bu kadar yüksek vergi gelmesine

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben fonlardan çıkarsam sarı gacıya basarım paraları...Alır evde saklarım....

8. Altın Gümüş fonları Döviz fonu olmadığı için bu kapsama girmiyor zaten. Altın Gümüş fonlarında bir sorun yok. Onlara devam edilebilir.

Bu yasa daha çok Serbest Döviz fonlarına uygulanacak. Onlara bulaşmayın. Banka çalışanları milleti gaza getirip oraya yönlendirdiler, orada çok yönelme olunca da bu torba yasaya girdi. Bankaların suçu. Müşterileri sürekli Serbest Döviz fonlarına yönlendirdiler ve dikkat çektiler.

Her gün TEFASa bakıyorum işlem hacminde rekor sürekli PAL, ONS, KDL, GPL, OJB, DAS, ZP6, AL5, FJM, FJN, FBI vb Serbest Döviz Dolar fonlarında, veya bunları Euro olanlarında. ilk 5 sürekli bunlarda son 6 aydır. Bankacılar işleri güçleri yok, bütün yatırımcıları bunlara yığdılar. Dikkat çekince de bir neşter vuruluyor doğal olarak. Bu kadar dikkat çekmenin acı sonucu.

Serbest döviz fonlarında iseniz buradan en kısa zamanda çıkıp Altın ve Gümüş fonlarına geçmek mantıklı olabilir. Hem ömürboyu stopaj yok bu yıl sonuna kadar Altın Gümüş fonları alırsanız. Ayrıca Döviz fonu kategorisinde olmadığı için bu torba yasa kapsamına da kesinlikle girmeyecek.
    Son düzenleme : kastirsef; 26-11-2023 saat: 22:33.

Sayfa 220/1003 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •