tek barların efendisi bugün % 0.5 çizebildi..tek barda.
Originally Posted by mustaf2231 Karanlık odada sasayı ne aldı be. Hektaşta da aynısı olmuş.
8.833 şort denemesi akşam veya sabah seansında longa dönmek üzere
Originally Posted by işçi74 Abi sen kahveye gittinmi,değişim gosteriuon, İki üç aydır gitmiyorum daha doğrusu evden çıkmıyorum
SPOT kapanış, BofA kapanışa kadar aldı ve en iyi alıcı oldu, QNB son saat 2 milyar mal sattı!
Originally Posted by akcay bozkurt bir ay erkende olsa ben aralık vade ttkom ları 25 ten sattım... bileti kestim... %28 bırakmış bana aralık 31 hesap kapanacak... gel sana aynı fiyata ttkoma dedim... burda üfürülen hisselerden kimseye hayır gelmez dedim dinlemedin... Abi bizi öyle %30 bozar bize zarar edecek hisse lazım
Originally Posted by berkimcans SPOT kapanış, BofA kapanışa kadar aldı ve en iyi alıcı oldu, QNB son saat 2 milyar mal sattı! bofa neden bunu yapıyor.. short biriktirmiyor mu bu ?
Originally Posted by ayhan53 herif sasa ve hektş ile endeksi tutuyor Originally Posted by ayhan53 Dünki taktiği devam ettiriyor Çok daha yüksek olabilirdi 2 gündür düşüş Bugün 3. Gün karanlık odadan gene bu ikisinin sayesinde yukarı atarak çıktı
bir halt olacağı yok.
Forum Rules
Yer İmleri