Originally Posted by
Usta
Mesele herkesin yazmasi degil. Kront ile ilgili olmamasi. Buraya gunde 5 kez balon LINK reklami yapilirken aylarca kimsenin sesinin cikmamasi. Aman ortalikta tartisma olmasin, huzurumuz bozulmasin diye terbiyesizliklerin normallestirilmesi. Hatta o seviyeye gelmiski, adam, madem kimsenin sesi cikmiyor, kimse bir sey demiyor, kendisi "a burasi Kront basligiymis" diye alay etme seviyesine gelmis. Sen simdi buna kisisellestirme dersin, ben Kront basligina baska seylerin yazilmasini elestirme derim.
Bana kizmak kolay, kotu konusamiyorum, kusup gidiyorum falan. Yigitlik odur ki hak ugruna basinin agrimasini goze alabilesin.
Ama siz nazik olanin hak arayisindaki yonteme kizip, haksiza aylarca ses cikarmadan durmussaniz, o zaman sizi o kisiyle yalniz birakirlar.
Yazdiklarim bir kisiye yonelik degildir. 10 ay once benzer muameleden dolayi 10 ay yazmamamin da ANA sebebidir.
Tek degisen bir sey olmadigini gordugumden an itibari ile tekrar kesiyorum.
Burada kim yazacak kavgasi yapildigini sananlara duyurulur.
Mutlu linkler, papiller size..
Sayın Usta siz burada en değerli bilgi paylaşımları yapan kişilerdensiniz. Ben de çok paylaşımda bulunmuyorum artık. Topik amacının dışına çıkmış durumda olduğu için. Şirket kötü yönetiliyor olabilir. Türlü oyunlar çevriliyor olabilir. Beğenmeyen satar çıkar demek kolay. Ama bizler bir yatırım yapmışız ve bunun sonucunu almak istiyoruz. Gece gündüz buradan küfür etmek veya falan hisse ile karşılaştırmak nafile çabadır. Bunun yolu SPK dan geçer. Elinizde delil varsa buyrun SPK ya şikayet edin dava açın. Mücadele böyle olur. Bunun dışında yapılanlar sadece kafa bulandırmak ve yanıltmaktır. Bir de yazdıklarınız etkileşim yapmıyor ise demek ki yazmanıza gerek yoktur anlamı çıkıyor. Biz yazmayanları da töhmet altında bırakmak hoş bir davranış değildir. Buranın amacı bilgi paylaşımıdır.saygılarımla….
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri