Artan

14,30 10 13:06
80,90 9.99 13:00
210,90 9.96 13:06
90,10 9.95 12:55
9,76 9.91 13:05
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 13:06
95,60 -9.98 13:06
13,34 -8.63 13:06
2,60 -7.8 13:06
55,45 -7.74 12:55
Azalan Hisseler

İşlem

6.123.337.778,25 13:06
4.203.005.182,04 13:06
3.186.511.031,70 13:06
3.050.968.905,60 13:06
2.916.176.667,81 13:06
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7424 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Mesele herkesin yazmasi degil. Kront ile ilgili olmamasi. Buraya gunde 5 kez balon LINK reklami yapilirken aylarca kimsenin sesinin cikmamasi. Aman ortalikta tartisma olmasin, huzurumuz bozulmasin diye terbiyesizliklerin normallestirilmesi. Hatta o seviyeye gelmiski, adam, madem kimsenin sesi cikmiyor, kimse bir sey demiyor, kendisi "a burasi Kront basligiymis" diye alay etme seviyesine gelmis. Sen simdi buna kisisellestirme dersin, ben Kront basligina baska seylerin yazilmasini elestirme derim.

Bana kizmak kolay, kotu konusamiyorum, kusup gidiyorum falan. Yigitlik odur ki hak ugruna basinin agrimasini goze alabilesin.

Ama siz nazik olanin hak arayisindaki yonteme kizip, haksiza aylarca ses cikarmadan durmussaniz, o zaman sizi o kisiyle yalniz birakirlar.

Yazdiklarim bir kisiye yonelik degildir. 10 ay once benzer muameleden dolayi 10 ay yazmamamin da ANA sebebidir.

Tek degisen bir sey olmadigini gordugumden an itibari ile tekrar kesiyorum.

Burada kim yazacak kavgasi yapildigini sananlara duyurulur.

Mutlu linkler, papiller size..
    Sayın Usta, buranın bir forum yani bilgi, yorum paylaşım yeri olduğunu unutmayınız. Forum kuralları çerçevesinde herkes kendi tarzında yazıyor, çiziyor, forum katılımcıları olarak kimseyi engellemek gibi bir yetkimiz yok ki. Engelle tuşunu kullanarak istediğinizi engelleyebiliyor ve yazdıklarını görmüyorsunuz.

Sayın Lionnes'in tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyor oluşuyla sizin bunlarda mana aramanızın sebebi aynı. Kront'taki marjinal fiyat hareketleri gerçek yatırımcıların psikolojisini bozmaya yönelik. Bunun bir tezahürünü forumda da görüyoruz.

Şahsen Sayın Lionnes'in mesajlarını 1-2 saniye bakıp aynı şeyi yazdığını görünce okumuyorum o nedenle mana da çıkaramıyorum. Link papil burda yazınca Kront satıp bunları alan var mıdır, hiç sanmıyorum. Siz yazınca fark ettim zaten. Çünkü sizin mesajlarınızın altı ciddi dolu oluyor ve okunuyorsunuz.

Sayın Lionnes'in sürekli farklı hisselerden örnek vermesi Sayın Yıldız Tozu'nun destek olduğu konu Kront'un spekülatif hareketlerle ucuz bırakılmasına yönelik bir tepki niteliğinde bence. Yanılıyor da olabilirim, siz de tabiki farklı düşünebilirsiniz, ama yazımın başında da belirttiğim gibi engelle tuşunu kullanırsanız rahat edersiniz diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku

Sayın Lionnes'in sürekli farklı hisselerden örnek vermesi Sayın Yıldız Tozu'nun destek olduğu konu Kront'un spekülatif hareketlerle ucuz bırakılmasına yönelik bir tepki niteliğinde bence.

Ben LİNK'i veya PAPİL'i neden paylaştım sürekli? Çünkü , aynı ülke aynı sektör aynı borsa diye diye dilimde tüy bitti.

Nasıl alakasız olabilir LİNK veya PAPİL , Kront ile bu durumda?

Bi ara sürekli SASA ve hekts ta paylaşıyordum . Ama onlar aynı ülke aynı borsada işlem görmelerine rağmen, aynı sektörde olmadıkları için , örnek olarak göstermeyi , yazmayı kestim . Daha Sonra MİATK SDDTr örneklerini paylaştım ve son olarak PAPİL ve LİNK 'i.

Utanmadan lafı çevirerek diyor ki .. PAPİL Ve LİNK in yükseldiği görenler kront satıp PAPİL LİNK almışlardır falan ..

ulan bastıra bastıra her yazımda ne dedim?

Aynı ülke , aynı sektör , aynı borsada işlem göre PAPİL Ve LİNK birisi 30 F/S de diğeri 50 F/S de..

Kront için F/S hesapları yaptım her yazımda..

Krontuun bunlardan 10 kat daha fazla yatırım yaptığı söyledim ,

Krontun devletten tbüyük e-turquality teşviğini aldığını söyledim,

Krontun cirosunun bunlardan 4 kat fazla olduğunu söyledim .. vs vs vs

Bunları türkçe ile yazdım , hintçe çince arapça vs vs olarak yabancı bir dille yazmadım.

Bu yazdıklarımdan çıkan sonuca göre , kim kront satıp LİNK ve PAPİL alabililr?

Utanmaz cambaz sinek vızıltısı seni. Laf cümle ebeliği, kelimelerle oynayıp cümlelerin anlamını değiştirme konusunda 1 numarasın .

Ha arada faydalı paylaşımlarında oluyor . doğruya doğru . Ama cümle kelime oyunlarında seni tek geçerim. 1 numarasın bu konuda

Utanmadan bi de ne diyor? İşte şu kadar yatırımcıyı "etkilemek " , falan kelimesini kullanıyor . Ben yazdıklarımda, burda olsun twitterda olsun 8 milyon yatırımcıyı "etkilemek" diye bir kelime kullanmadım hiç . 8 milyon borsa yatırımcısa ulaşacağım ve kront ile ilgili bilgileri görsünler tarzrı yazdım tüm yazılarımı.

Bi de sinek vızıltısı gelmiş utanmadan bana terbiyesiz diyor.

Asıl terbiyesiz olan sensin durup dururken sataşan ve herkesi birbirine düşüren sensin.

Bi ara Sayın Mao ya da sataşmıştı aynen bana sataştığı gibi.

1 senedir yazmadın geldin yine ortalığı karıştırdın .

Sayın Valentine nin dediği gibi burası bir forum . Herkes kurallar dahilinde kendi tarzıyla istediğini yazar.

Sayın Yıldız Tozunun da dediği gibi sen Noter misin ?

Ben de diyorum ki , Forum ve SPK kuralları dahilinde herkes istediğini yazar.
    Son düzenleme : lionnes1; 03-12-2023 saat: 19:26.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •