Holdingin en karlı sektörlede iş yapıp yıllardır hep zarar açıklaması , bedelli sermaye artışlarıyla belkide milyarlara varan paraları kasasına koyan bir holdingin , bu paraları ne yaptı ! Bütün şirketler karını 3 e 5 e 10 a katlarken İhlas holding hala zarar açıklıyor ve hala elimizdeki hisseleri 3 kuruşa almak için sürekli baskı kurarak hissenin fiyatını düşürüyor ! İhlaslara para yatırmış ve borsada zarar görmüş herkese sesleniyorum , buna bir dur demek lazım lütfen herkes şikayetçi olsun ve sosyal medya üzerinden de sesimizi duyurmaya çalışalım. İlgili kurumlara sesleniyorum , Sn. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum , biz bu vatanın insanlarıyız ve mağduruz ! Ailemizin yüzüne bakamaz olduk , bizden yatırım adı altında birikimlerimizi toplayan ve paralarımızı pula çeviren İhlas holding sahibinden ve yöneticilerinden şikayetçiyim ! Hayatım , sağlığım ve psikolojim mahvoldu! Ayrıca yüce rabbimede yalvarıyorum , bize bunu yaşatanlar bin katını yaşamadan ve helak olmadan son nefeslerini vermesinler , veremesinler. Amin...
Yer İmleri