ODAÞ: aylýkta 10.62 desteði kýrýlmamak kaydý ile 12.66 üzerinde bir yükseliþ gerçekleþtirebilir otobana çýkýþ yeri ise 13.25 ve üzeri..
turkuaz leylaktan ayrýlýr yükseliþi kontrol eder... yeþil beyaz ile birleþir yükseliþi kontrol eder.. son günlerde biraz bozulma olsa da 1-2 bar ile toparlanma olasýðý aktif.. 10.80 altýnda bu bozulma artabilir
CANTE: leylaktan ayrýlan turkuaz sürüm sürüm sürünmüþ.. tam birleþtiklerinde ise yukarý yönlü hareket yapmýþ.. bundan sonra leylak yatay kalmalý turkuaz ise yükseliþi kontrol etmeli.. yeþil yatayda kalarak hiçbir harekete olumlu sinyal vermemiþ .. halen yeþil beyaz ayrý durumda.. yukarý yönlü 1-2 bar sonra bir birleþme olasýlýðý mevcut.. yeþilin uzakta kalmasý olumlu 31.90 geçildikten sonra yeþil tepe seviyesý hedef seçilebilir.. kýsaca kat edeceði mesafa daha fazla..
neden cante sorusunun cevabý ise, bir süre önce gönderdiðim grafikteki sýkýþma... ok ile gösterdiðim yerde bir çýkýþ gerçekleþtirseydi çok hoþ olurdu.. ama benim gibi teknikçiler avlamak ve býktýrmak için yapmadý.. beni bir dirençte silkelesede, ben yine de not düþeyim.. oturan boða, zýplayan çekirgeden, fazla kazanýr..
iyi çalýþmalar..
![]()

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri