Sayfa 944/1001 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İlk fotoğraf 1953.. o zamanlar Şeytan küçükmüş.!!!
    Sonra Arap bakmış ki bu işte iyi para var Şeytanı üçlemiş ve büyütmüş.. (Altta ki resim)

15-20 yıl sonra bir iki şeytan daha ekler bunlar..!!!

Şeytanın sırtından para kazanıp, rızkı veren Allah demek de
    Tam bir komedi.!!!!

La sen deli misin...? geçen cezayı sana bastı forum yönetimi hala aklıllanmadın....eski halinde mi bıraksalardı...o zaman git sende mağara da evini yap bakalım çocukların seni ne yapar....

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Isparta uluborluyu alır.
    Çok sağlam bir belediye başkanı var
    Elindeki tek çalışan iş yapan adam
    Hakikaten muhteşem bir başarı olur, ben baktım Uluborlu 6.338 kişi köyden irice Tavşanlının 10/1'ri bile olmayan bir yer.

Saadet partisi bile bana göre İyi partiden daha fazla yeri alır, mesela geçen seçim Tavşanlı'yı sadece 200-300 oyla kaybettiler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hakikaten muhteşem bir başarı olur, ben baktım Uluborlu 6.338 kişi köyden irice Tavşanlının 10/1'ri bile olmayan bir yer.

Saadet partisi bile bana göre İyi partiden daha fazla yeri alır, mesela geçen seçim Tavşanlı'yı sadece 200-300 oyla kaybettiler.
    İyi Parti 1 il ya da 1 buyuksehir ilçe belediyesi alamaz diyordum,el yükseltiyor seçmen sayısı en az 15-20 bin olan bir yerleşim yerinde bile seçimi kazanamaz.
    Mhp,Saadet,Hedef,Y.Refah gibi baskın olduğu bir il ilçe yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İyi Parti 1 il ya da 1 buyuksehir ilçe belediyesi alamaz diyordum,el yükseltiyor seçmen sayısı en az 15-20 bin olan bir yerleşim yerinde bile seçimi kazanamaz.
    Ben Saadet yada yeniden refah ve zafer partisinden sürpriz bekliyorum olurlarsa bunlardan olabilir sürpriz.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Haklısınız efendim, makûl nüfuslu sayılacak bir yerde bile seçim alamaz, Meral hanım partisinin CHP olmadan bir b. bile olmadığını seçimlerden sonra anlayacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Halka arzlarıda zamana yayarak ve piyasaya yedirerek yapılıyor gözüküyor.

Bir kaç sene sonra 1000 nin üzerinde şirket ve şirketimsi borsada olur bu gidişle.

Bir kaç bin tahta yapıcıda kendileri ile mücadele eder.
    Hisselerine avlamak için bir ky gelse diye bekler.

Daha sonraki yıllarda yaşanması muhtemel aşama göz altı pazarı ve kapanan tahtalar.
    Yılda muhtemelen 10 tahta civarında kapanır.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yine uçtu bu, kWh 10.55 ile çarpılırsa doğalgaz fiyatı bulunur, ama doğalgazın pahalı olduğu İsveçte kullanımı sadece %2, biz de bakıyoruz herhalde Avrupaya ve Dünyaya.
    reha abi olsa doğalgazık yazardı hesabı ele mi geçirildi ne

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

https://www.instagram.com/reel/C0Tew...I4YzE2YTYwMA==

saadet alırsa Kütahya da bazı şeyler değişebilir.

Sayfa 944/1001 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •