Sayfa 19/1005 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Viop LVll

1. Kritik yerlere geldi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Kritik yerlere geldi

7900 altı kapanış olumsuz olacak. Dip-tepe yukarı şekilde çıkıyordu endeks...
    Altında ciddi milleti yoracak ama ben bunu beklemiyorum şu an..

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    kapanısı 8050 altında beklemiyorum ben de hatta 8100 üzeri kapanış sürpriz olmaz bence....
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Evet buralardan yukarı tepmeli, yükselen kanal çizgisine değecek gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Güzel mal yedirdiler gene. Tahtayı yapan bu işi her seferinde güzel organize ediyor..
    Patronun tahvil sattığı bölge 54-55 ler kar aldı uygulayan yine güzel kazandı ama bu tahta önümüzdeki dönem ara ara bademle yine kullanıcak endeks ağırlığından
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün yoğun ayı saldırısına uğrayıp suyun içinde şemsiye montelenmiş vaziyetteyim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum
    Paran bittiyse sıkıntı olur, düşüş devam eder ve alım yapamazsan maliyetin suyunüstünde sen ise suyuniçinde kalırsın.
    Ben akşamları limon satarak para bulup buluşturuyorum, sen neyaparsın bilemem, bi işin yohusa mahalledeki camiiyi kap, mendil açarsın. Memedabi karton bırakmamış kontiynirlar boş
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    15 liraya alır mıyız petkoyu...

130 liraya satarız...
    %40 gram %10 dolar , mevduat , borsaya marta kadar ayırdığım para 5 milyon bu parada petkm me girmez
    banka ve holding ağırlıklı oynarım akçay ,
    sen istiyorsun bu arkadaşları suyun dibinden çıkaralım Azeri çocukları kolay para kazandırmaz 130 tl yazdıklarında burada söyledim.her tahta gitmeyecek bu dönem hatta psikolojik savaş verecek yatırımcı ona göre.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

astor,taten,kontr,enery falan filan ne kadar sahtekar firma varsa gömdüler..

Sayfa 19/1005 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •