Originally Posted by ArcModerna Bir daha Allah düşürmesin almak nasip olmasin. Ziraat yatırım hesabı nasıl kapattiriliyor mail mi atmamız lazım ? Nereye kaçıyorsun memedabi, dönüp dolaşıp yine gelirsin kürkçü dükkanına, üüüle kolay mı bırakıp gitmek Ciziyim mi hulku
Hamdım Piştim Yandım
8650=====long ....
Originally Posted by *Bozkurt Nereye kaçıyorsun memedabi, dönüp dolaşıp yine gelirsin kürkçü dükkanına, üüüle kolay mı bırakıp gitmek Ciziyim mi hulku Abi rahat rahat al diye bekliyor zaten büyür ediyor içeri girsene rahatla
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 8650=====long .... 8646...... ikinci parti long.....
Ulan pala biz aldık hemen verdin hırpo...
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 8646...... ikinci parti long..... Tokatlı bey VOB yapmayın hayatınızı mahvedeceksiniz
Originally Posted by ArcModerna Tokatlı bey VOB yapmayın hayatınızı mahvedeceksiniz Tohatlı abi belki pair trade yapıyordur memedabi, spottan hisse satıp endekis lönklüyor olabilür. Nede olsa hisseler endekisten daha çok düşüyeahhh Hisse aldık suyuniçinde kaldık
Originally Posted by ArcModerna Tokatlı bey VOB yapmayın hayatınızı mahvedeceksiniz Dayucum bize oynadı ......
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Forum Rules
Yer İmleri