Sayfa 90/1005 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Viop LVll

1. Ayhan başkanım itfaiyeyi aradım hortum işi tamam inşaat dan 777 çıkma kiremit buldum o da tamam ne zaman gidiyoruz Düden şelalesine

2. Kendi kedime düşünüyorum sistem nasıl yürüyor.

Sistemin izin verdiği şeyler oluyor, izin vermediği şeyler olamıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Sohbet odasında GARAN'da 60 TL'den çağrı olacak dendi, bu şekilde bir duyumu olan var mı?

günaydın... ayırlı işler esnaf

birşey deneyeceğim

875300 şort...

tek sorun A1 KAPİTAL'in THY'de 257,60 tan yaptığı açığa satış

o olmasa 3 vakte kadar ben bu tahtaya devre kestürürdüm

5. Pala da şortcu arıyodu çıtak dayucuğum, tam zamanında geldin
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gül gibi ttkomu bırakıp yine gelmiş suyuniçine girmiş
    Gül gibi ttkom suyunüstünde, bu işler bele dayu, hisse alman suyuniçine batarsınız
    Hamdım Piştim Yandım

7. Borsa yönetim kurulu olarak borsaya zarar verdiği gerekçesiyle Ayhan başkan ile ilişkimizi kestik. Başka mecralarda başarılar dileriz

8. Renault Duster Türkiye'de üretilecekmiş. Ortadoğu Afrika vs buradan ihraç edilecekmiş.

<<<<<<<<<<<<
    https://www.haberturk.com/dacia-dust...643217-ekonomi
    Renault, Türkiye için kapsamlı bir yatırım planı açıkladı. İstanbul'a gelen markanın CEO'su Fabrice Cambolive tarafından açıklanan strateji kapsamında, Bursa'daki Oyak-Renault fabrikasına 400 milyon euro yatırım yapılacak.

2027'ye kadar 4 yeni modelin üretimini üstlenecek Bursa'daki fabrika, Dacia Duster'ın yeni neslinin üretim üssü olacak. 'Yerli' Duster'ın Renault logosu ile 2024'te Türkiye'de satılacağını açıklayan Fransız markanın CEO'su Fabrice Cambolive, "Türkiye en önemli merkezlerimizden biri olarak büyük rol üstleniyor. Bursa fabrikasını, 2027 yılına kadar küresel bir ihracat merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Sayfa 90/1005 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •