Sayfa 967/1001 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

  1. #7729
     Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    FBI ın siteside ünlü pedo Epstein adasını ziyaret edenlerin listesi yayınlandı. Pedofili şüpheli listesi epey kabarık. Hatta bir daha Holywood filmi falan seyretmek istemeyebilirsiniz. Çok ünlü isimlerin adı geçiyor.

    https://vault.fbi.gov/jeffrey-epstein


    Papaz Robinson da ziyaret etmiş.!!
    Bülent Ersoy, Sibel Can, Ebru gündeş, Hülya Avşar da ziyaret etmiş.!!
    Alem yapanlar listesinde.!!!



    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

  2. #7730
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    69
    Gönderi
    18,985
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen ay ıspartaya gittim afyonda 15 dakika arayla 2 tane hız cezası yemişim biri 92 ile biri 95 ile sadece 2 km ile ceA yemakte adamı sinirlendiriyor. 1.400 kusur devlete katkı
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Medeni ülkelerde ;
    Sarı ışık, dikkat birazdan kırmızı ışık yanacak dur demektir.
    Bizde ise ;
    Sarı ışık, dikkat birazdan kırmızı ışık yanacak gaza bas demektir efendim.

    Not: not sarı ışıkta durayım desen, arkadan gelen sana çarpar bu net. Çünkü senin gaza basacağını düşündüğü için o da geçmek için gaza basmıştır.
    Afyon,kayseri,konya tehlikeli,konyada yemedim,diğerlerinde bende yedim.

    Sarı olayında benimde başıma geldi,yeşil yanarken gaza basmıştım aniden sarı yandı önümde tek araba var derken aniden fren yaptı,lastik kaydı,lastik kore malıydı sıfıra yakındı ondan kaydı öndekine arkadan hafifçe vurdum tam adama sayacakken öndede bir araba daha varmış yani zincirleme yaptım,önümdeki mersedes kamyonetti,onun öndeki reno binekti,suç renodaymış,sarı yandığı an aniden frene basmış,kayonetçi ben adama saydık,adam sarıda geçtim 2 defa ceza yedim dedi,tamda trafik ekiplerinin önünde olmuştu sağ şeridi kontrol için kapatmışlardı,solum kaldırım,sağım ekip kaçamadım mecbur vurdum,trafikçilerede saydım lambalarda durdurma olurmu diye,neyse benim arabanın evrakları full idi kasko dahil,diğerlerinin noksandı,arkadakinin trafik sigortasıda yokmuş,onlara yüklüce ceza kesti,ceza keser tuhafıma gitti bana neden ceza kasmediniz dedim,istersen keselim dedi,neden dedim senin evrakların tam onların çoğunun noksan,bu sarı olayını unutmam,kore lastiklerini anında okuttum petlas ve lassa kullanıyorum artık,frene bastığım an zınk diye duruyor,kore lastiğinin tekide yarılmıştı zamanında oda dişleri iyi durumdaydı,dahada Türk lastiğinin haricinde yanlarına uğramam.

  3. #7731
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    69
    Gönderi
    18,985
    Ons altında sert düşüş 1990 dolar cıvarında,yani 150 dolar düşüş,kriptolardada düşüş,petrol önceden düşmüştü

  4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ons altında sert düşüş 1990 dolar cıvarında,yani 150 dolar düşüş,kriptolardada düşüş,petrol önceden düşmüştü
    eskiden dolar sayesinde gr. altıncılar teselli buluyordu şimdi dolar da tökezledi..

  5. #7733
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    30 yıl önce borsa istanbula yatırım yapan bir insan reel olarak bugün 0 (sıfır) dolar kazandı. Türkiye'de uzun vade yatırımı övmeyi bırakalım artık grafik ortada 30 yıldır yatayda olan bir piyasa amerika gibi yükselen bir piyasa değil. Al-Tut-Unut evlen hisseyle diye bir şey yok.!!!!



    https://twitter.com/buraksefim/statu...480132444?s=12

    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Birçok büyük tahta geçen yıl AKP dönemi 20 yıllık döngüsel olarak başlangıç değerlerine(2001-2002 yılları) gelmişti. USD nin enflasyonunu da göz önüne alırsak mal taşıyanlar dolar faizinden dolayı ciddi zarar yazmışlar...Sistem değişimi olsaydı bu zararlar fazlası ile çıkma durumu vardı maalesef sistem de değişmediğinden Borsa uzun vade de bataklığa dönüşmüş durumda....

  6. #7734

    GAP orda duruyor.!!!!

    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

  7. Engelli olmadan önce arabadan nefret ederdim. Fahri trafik müfettişlerinden yediğim cezalar yüzünden. Gece karanlığında kemer cezası yedim. Plaka Konya olmadığı için aylık iki üç tane garanti geliyordu. En son bıktım bisiklet ile gittim. Hala o ürperti tiksinti devam ediyor.

  8. Akçay abi ne ballisin senin ki de suyun içine derin dalış yaptı. Bugün umut yok. Bugün gönüllü bağışı yapalım kenara çekilelim modu var gibin.

Sayfa 967/1001 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •