Sayfa 331/1005 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    ..........

Sorunsa, ABD borsaları için ne zaman bitti, sert düşecek dendiyse geçmişte, inadına ters bir şekilde yükselmeye devam etti.
    haklısın abey.dow 2018 zirvesinden bu yana aylıkta sürekli yeni zirve ve RSİ sürekli negatif uyumsuzluk üretmiş. görüntü hakikaten çok korkutucu.

fakat haftalıkta yırtarım dağları uçarım fezaya modunda abeyler
    Son düzenleme : abicim; 17-12-2023 saat: 01:44.

2. Şimdilik şu ED senaryosunun iyice bozulmasını beklemek en iyisi. Oradaki Kırmızı Expanding Diyagonali takip etmeli, bir üst sayımda ya Regular ya da Expanding Flat B hedefine savrulacak, son minik yapı da zigzag olmalı, tabi bu da kendi içinde ED ye döner belki. Yapacak bir şey yok. Üç beş faiz arttırdı FED, ABD'deki sınırsız parasal genişleme 'buhar' oldu, tüm sorunlar çözüldü (?)

3. bu daha olabilir gibi bir senaryo tabi ki zorlu. dow da 2000 de 11.000 idi 29.000 den 1=5 olsa 40.000 eder ki zaten 37.000 de şu an bir şey kalmadı. dediğin senaryo çok mantıklı tekrar teşekkürler abey.

4.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    bu daha olabilir gibi bir senaryo tabi ki zorlu. dow da 2000 de 11.000 idi 29.000 den 1=5 olsa 40.000 eder ki zaten 37.000 de şu an bir şey kalmadı. dediğin senaryo çok mantıklı tekrar teşekkürler abey.
    Eyvallah, çıkıyorum, şu son grafikte flatın C sini (ED 2 ye giden) aceleyle üçlü saymışım 5 li olacak. Kolay gelsin.

5. hafize boğaziçi endüstri mezunu, o yıllar 2 milyon civarı öss sınavına giren öğrenci içinde ilk 500 girebilior bu bölüme, ve bu kadar seçkin 50 öğrenci arasında hafize bölümü birinci olarak tamamlamış.. bu çok özel bi başarı, ben de aynı bölüm okudum bunun ne kadar iddialı bi iş olduğun en iyi bilenlerdenim

üniversite bitirdiği yıllarda alarko patronu leyla alaton, hafize için bi söyleşi vermiş basına, konu hatırlamıyorum önemsiz bi şey- bi program varmış da, boğaziçi birincisi kızcağız nasıl kabul edilmezmiş bu programa falan gibi- alaton bu demeci zamanın hürriyet gazetesinde manşetten yer bulmuş kendisine.. belli ki, leyla alaton çapında birisi aile dostları gibi bi şey.. sonra abd yılları- mba, 10 sene goldman sachs tecrübesi, cfr- dış ilişkiler konseyine üye kabul ediliş, ve en son abd en büyük 16. bankasında ceo.. yılda minimum 10 milyon dolar kazanan bi profil olduğu gibi, çok az sayıda türke nasip olabilecek bi cv, muhtar kent falan gibi en fazla bi kaç isim daha sayabilirsin benzer cv sahibi beyaz yaka türk olarak

tüsiadın has evladı yıllar sonra yuvaya dönüyor, seçim bitmiş meşhur 4.haziran koç-reis görüşmesi ve bi kaç gün sonra hafize ataması resmi gazetede yayınlandı.. işin ironik yanı, seçimi öbür taraf kazanmış olsaydı- millet ittifakı iktidara gelmiş olsaydı, yine hafize atanacaktı guvernörlük makamına.. öd, ali hakan, cevdet, ibrahim vesair en az 20 tane guvernör adayı vardı, hepsi hakkediordu kendi çapında bu makamı ve kemal başkan ilk iş tcmb başkanlığına hafize atamış olsaydı, adı geçen bu 20 kusür adayın hepsi -tamam ben olmadım ama hafize okeydir diyecekti
    Son düzenleme : Ozan Erol; 17-12-2023 saat: 03:47.

6. Ozan abey Hafize ablanın liyakatına kimsenin eleştiri getirmediğini düşünüyorum. Zekanın önleyemediği hırslara, elit yaşam aşkına, sisteme olan esaretine ve en önemlisi halktan kopukluğuna diğer abeylerin itirazı. Dilin kemiğinin olmamasını gençliğine vermek en doğrusu. Ablanın başarılı olması temennisiyle abeyim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    sabahları robdöşambırsız asla !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    Ozan abey Hafize ablanın liyakatına kimsenin eleştiri getirmediğini düşünüyorum. Zekanın önleyemediği hırslara, elit yaşam aşkına, sisteme olan esaretine ve en önemlisi halktan kopukluğuna diğer abeylerin itirazı. Dilin kemiğinin olmamasını gençliğine vermek en doğrusu. Ablanın başarılı olması temennisiyle abeyim.
    Karakemal işine geldiği gibi yazar iş gaye hanımın okulu vs değil ana teması koç üzerinden tüsihad hikayesini anlatmak ; amaç gaye hanımın okulu olsa geçen seneki gözlerinden ışık saçan vatandaşla ilgili bir tane olumsuz yorumu olmayıp Kkm ve ekonomik programı övüyordu .şimdi gaye hanımın okulu nireeee karakemal in okulu nireeeee gözlerinden ışık saçan bakanın okulu nireeé 😀
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 331/1005 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •