Sayfa 735/898 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. 135 milyon lot hisseyi 43 liralardan sat, 41 liradan 2 milyon alım yaptım diye kap'a haber at... bu şirketi ve hisseyi eleştirenlere kızmaya hakkımız yok gerçekten... şirkete çığ gibi mail ve telefon yoluyla tepki yağdığı kesin, ama adamlar kimseyi tınlamıyor...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2. Şimdiye kadar 4 milyon lot almış oldu buda en fazla 200 milyon tutar hesaplamadım ama, ozaman şöyle bi 300 milyon TL daha alması lazım
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Borsadaki bu düzenli düşüş yaşam kalitemizi de düşürdü a. mk ...
    En güzeli ayda bir kere bakmak lazım galiba...

4. Resmen para eridi burdan eriyor altın ve piyasa farkları ürün fiyatla ri artıkça resmen para pul oldu buradan yüzde yüz yapsa ne olacak amk ağ ulan seneye 4 beş kat gitmez ise sora ki sene ne buk yecez düştük bir kere nedim ya. Piyasalar gittiğinde belki nakite geçerdik bu gitmedi şans değil beceriksizligimiz

5. PTA yatırımını zamanında bitiremediler ondan belimizi doğrultamıyoruz, hisse satışıda bunun için yapılıyo inşallah bu satış son olmuştur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. kârdaymış gibi görünen, düşük maliyetli yatırımcının dahi enflasyon baz alındığında büyük zararı var... yüksek maliyetli olanların da parası ciddi manada eridi maalesef...
    Artık sasan varsa tasan var...

7. İnsan sene sonu geldi 4Ç ydi,gelicek kar beklentisiydi vs normal bir borsada hisseler hareketlenirdi.bizim borsa insanın ömrünü eksiltiyo,hiç bir mantığın çalışmadığı,at hırsızlarının cirit attığı bir yer oldu.benim gibi uzun vadecilerin bile tahammülü zor.allah ıslah etsin bizim ülkeyi.

8.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    135 milyon lot hisseyi 43 liralardan sat, 41 liradan 2 milyon alım yaptım diye kap'a haber at... bu şirketi ve hisseyi eleştirenlere kızmaya hakkımız yok gerçekten... şirkete çığ gibi mail ve telefon yoluyla tepki yağdığı kesin, ama adamlar kimseyi tınlamıyor...
    Hepsi yalan. 135M lotu ak yatırım üzerinden citi ve doce,ye virmanladilar onlar da her gün küçük büyük yatırımcı demeden 3er 5er milyon lot iteliyorlar.
    Ortada yabancı kurumsal yatırımcı diye birşey yok. Hepsi kandırmaca oyun.
    Allah belalarını versin. Soyguncu bunlar.

Sayfa 735/898 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •