Sayfa 531/1005 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ben alırsam BJK alırım diyeceğim ama sonra bir gülme geliyor.
    [emoji3]
    Sabaha kadar uyuyamadım. Eski bjk liyim. Demirören sayesinde bıraktım. Yinede sempatim var. Gece rıza yi görevden alınca biraz içim soğudu. Konya'da rızayi göndermiş ti. Fener GS maçında eğer icardi 11 de başlamazsa peşinen söyleyeyim GS fark atar.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yav bu gübrecilerin bedelsiz hikayesi neden kabul görmemiş bilen yok mu
    sebep ne şimdi 2 taraf var spk ve şirket içerden vaz geçtiyse burada art niyet ararım.
    spk onay vermediyse o zaman sebep neyse onuda şirkete bildirip kamu oyu ile paylaşmaları gerek.
    pazılda boşluklar hiç sorgulanmıyor
    iran razinin devam eden bir tazminat davası var. biraz karışık bir konu. spk da bu davayı kaybedersen ne olacak? parayı nasıl ödeyeceksin olmayan kaynaktan mı artırım yapacaksın demiş. bence doğrusunu yapmış.

3. Ben de futbol ile çok ilgilenmedim. İnsan gönül veriyor kafayı yememesi zor.

Bir de yanlış takımı tuttun mu sırf eziyet.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Ons dayandı gene 2050 ye.

1 Ocakta gram altın 1096 liraymış.

nerdeyse yüzde 100

iyi para deeğğmi. ayşe teyze yüzde 100 ü cepledi.

suyun içinde kaldık ellam.

5. TV'de Enrgate Solar reklamı çıktı yıllık 2 GW kapasite ile hizmetinizdeyiz diyor. Google'da "Energate Solar hisse" diye aramalar yapılmış.

Yerli solar panel fabrikalarının üretim kapasitesi yıllık 25,000 MW ama kurulum çok yavaş aylık 150 MW gibi.

BAE anlaşması ise daha çok rüzgar tarafına deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    iran razinin devam eden bir tazminat davası var. biraz karışık bir konu. spk da bu davayı kaybedersen ne olacak? parayı nasıl ödeyeceksin olmayan kaynaktan mı artırım yapacaksın demiş. bence doğrusunu yapmış.
    tşkl bigi için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kalede şumayer varsa avantaj bizde. kova yaşar yedektir umarım. Büyük Metin topla kavuştuğunda duble kompres yapabilirsek, oyun düzenleri dağılır
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8. Aracı kurum dağılımı atacak varmı tşkl
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 531/1005 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •