Artan

144,10 10 09:55
175,20 9.98 12:51
255,00 9.96 12:51
3,89 9.89 12:51
20,54 9.78 12:51
Artan Hisseler

Azalan

14,16 -9.98 12:51
295,75 -9.97 12:51
188,00 -9.96 12:51
177,30 -9.95 09:55
273,00 -7.46 12:51
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.634.034.796,25 12:51
4.984.835.213,20 12:51
4.828.165.355,40 12:51
4.289.964.097,00 12:51
4.166.638.479,25 12:51
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2745 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Þahým, iyi güzel hoþ diyon da, sen yazdýkça daha çok düþüyor namýssýz

2.  Alýntý Originally Posted by D R A G O N Yazýyý Oku
    Þahým, iyi güzel hoþ diyon da, sen yazdýkça daha çok düþüyor namýssýz

Benimle bir alakasý yok, Biz aldýk unuttuk, elinde küçük yatýrýmcýnýn þümulünü bir kez kaybettirdiler... Serseri tavuk gibi vatandaþ iþlem yapmakta. . Borsa ciddi bir platform maalesef Türk vatandaþý en az Fatih terim kadar futbolu biliyor ve enaz Warren amca kadar da borsa bilgisi var. Yaklaþýk 25 yýldýr profosyonel olarak borsadayým daha öðrenecek çok þeyim var. Ama her zaamn kazandýðýmýz metod olan iyi þirket þeçimi bir sürü araþtýrma ve sabýr er ðeç meyvesini veriyor.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Katýlýyorum, kazancýnýz bol olsun.
    Naçizane bir sorum var , borsada profosyenel olabilmenin tanýmý sizce nedir.
    Ben profosyenel olabilmem gerekirken olamýyorum.
    Net bir neden olmadan endeksin azar azar eksi yazdýðý dönemlerin sonunda , esaslý geri çekilmeler olduðunu defalarca yaþadýðým halde. Bu dönemde satýþ yapmayý bir türlü beceremedim. Iþýk görmüþ tavþan gibi kalakaldým.
    Sorum kendimle ilgili bu nedenledir , yanlýþ anlaþýlma yayým.
    Kararlarinizda baþarýlarýnýz daha çok olsun.
     Alýntý Originally Posted by acemþah Yazýyý Oku
    Benimle bir alakasý yok, Biz aldýk unuttuk, elinde küçük yatýrýmcýnýn þümulünü bir kez kaybettirdiler... Serseri tavuk gibi vatandaþ iþlem yapmakta. . Borsa ciddi bir platform maalesef Türk vatandaþý en az Fatih terim kadar futbolu biliyor ve enaz Warren amca kadar da borsa bilgisi var. Yaklaþýk 25 yýldýr profosyonel olarak borsadayým daha öðrenecek çok þeyim var. Ama her zaamn kazandýðýmýz metod olan iyi þirket þeçimi bir sürü araþtýrma ve sabýr er ðeç meyvesini veriyor.
    Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alýntý Originally Posted by eaydin2003 Yazýyý Oku
    Katýlýyorum, kazancýnýz bol olsun.
    Naçizane bir sorum var , borsada profosyenel olabilmenin tanýmý sizce nedir.
    Ben profosyenel olabilmem gerekirken olamýyorum.
    Net bir neden olmadan endeksin azar azar eksi yazdýðý dönemlerin sonunda , esaslý geri çekilmeler olduðunu defalarca yaþadýðým halde. Bu dönemde satýþ yapmayý bir türlü beceremedim. Iþýk görmüþ tavþan gibi kalakaldým.
    Sorum kendimle ilgili bu nedenledir , yanlýþ anlaþýlma yayým.
    Kararlarinizda baþarýlarýnýz daha çok olsun.

Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Proffosyonellik kavramý; sadece hisse senedi alýp satmakla kazanç ile ilgili deðildir. Hizmet sunumundan gelir elde edilmesi ile alaklýdýr.
    Esaslý geri çekilmeler sadece sizin deðil proffosyonel yada büyük yatýrýmcý veya spekülatör herkesin sorunu...
    Ýþte bu sebeple borsa vadesi en az bir yýl olan yatýrým araçlarýndan bende bu sorunu yenmek için þimdiki zamanla gelecek zaman arasýnda potansiyel fiyat farký olabilecek, geri çekilmelerden etkilense de fýrtýna dindiðinde ayaða çabuk kalkýp koþabilecek, Alanýnda lider yada lider olmaya yakýn tekelci rekabet piyasalarýnda olan, Global pazarlara açýlmaya baþlayan firmalara 2 ila 5 yýl arasý yatýrým yaparým. Netekim Adel böyle idi þimdi Týnaztepede böyle veya portföye yeni aldýðým Pýnar Sütte bu krýterler olmazsa olmazlardandýr. Borsaya dolar bazlý bakmak gerektiðini düþünüyorum bu enflasyonist dönemlerde gecende bir arkadaþ toýnaztepe için pahalý dedi mesela bugün için bu verilerle oldukça haklý ancak 3-5 ay sonra en çok gelirin saðlandýðý hizmet ihraçatýnýn baþlandýðýnda euro ve dolar kazançlarý artýðýnda oldukça ucuz kalacaktýr.

Nerede bir sorun varsa orada kazanç fýrsatý vardýr; Saðlýk sektöründe sorunlar çok büyük!!!!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •