Sayfa 494/882 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ocak ayından itibaren de gözaltı pazarından ana pazara geçiyoruz...tabi ben almayı düşünürken ve yakın akrabalarıma aldırırken o göstergeye bakmamıştım...şirket büyüyüp kar ettikten sonra benim için hangi pazarda olduğu çok da önemli değildi...ama ilginç bir şekilde aldırdıktan yaklaşık bir hafta sonra ana pazara geçtiği kap haberi düştü...pazar değişikliği bir çok yatırımcı için önemli...o vakit alış iştahının daha da artmasını bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. tebrikler keko yakalamışsınız bebek hisse bakmaya doyamadan yürüdü gitti
    geri gelirse alırız takipte kalmaya devam

3. bir iki gündür şu ana kadar sermayesi bizim gibi 31 milyon olan ve -19 milyon zararı olan kuvva hissesini bana soranlar oluyor...arkadaşlar ben zarar eden hisseleri sevmiyorum..zarar eden hisselerin hikayeleri ne olursa olsun (bazen kasten şirket olmayan ve gerçekleşmeyecek beklentileri dile getirebiliyor ) ben almıyorum...almayı da tavsiye etmiyorum...borsada çok oyunlar dönüyor...kar eden ve büyüyen şirkete her zaman güvenim tam olur...

zarar eden ve hikayesi ne kadar gerçek bilmediğim bir hisseye para bağlamam...ben o riski almam...dostlarıma da o riski yüklemem...ben gözümün gördüklerine güvenirim...yaptıklarına bakarım..

bu açıdan baktığımda berkosana güveniyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    tebrikler keko yakalamışsınız bebek hisse bakmaya doyamadan yürüdü gitti
    geri gelirse alırız takipte kalmaya devam
    nasip dostum...bu yıl sonunda yapacağı kara göre fk 10 a göre ederi aşağı yukarı 28-32 tl civarlarıdır...ama bu tür hisselerin 20 fk dan değer gördüğü söyleniyor...eğer o rasyodan değer görürse ??? 50-60 lara kadar yolu olabilir...

değerleme ile birlikte zaten öz sermayesi de yükselecek..pd/dd rasyosu da yıl sonunda 2 civarlarına düşebilir ki buda çok ucuz bir rakam...şimdiki rasyosu ile değerlense bile fiyatının 40 tl olması gerekiyor...

bakalım piyasa bu bebek hisseye hangi değeri verecek ?? merakla bekliyorum...işin üzücü yanı elimdeki hisse miktarı çok az...sermayemin anca %5 i kadardır...yapacak da bir şey yok..elimdeki atatp ve kocaere kıyamadığım için onlardan satış yapıp burada pozisyon artıramadım...

nasibimizde de bu varmış diyorum...bakalım neler olacak ??sabırla bekliyoruz...

5. önümüzdeki günlerde benzer sermayeye sahip olup da yüksek rasyolardan değer gören hisseler ile karşılaştırmak istiyorum..söylenene göre diğer hisseler brksn kadar da kar yapamıyormuş...ama buna rağmen rasyoları brksn ın iki katıymış..

sermayesi düşük şirketler gerçekten de çok değerli oluyor...büyüme potansiyelleri ve öz sermaye karlılıkları yüksek olabiliyor...piyasamız bunları seviyor...bakalım ileriki günlerde neler olacak ??

6. bir de telegramda bayrak hissesinden söz ediliyor...o hisse de gözaltı pazarından sırf berkosan gibi ana pazara geçti diye %60 prim yaptığı söyleniyor...yani nereden bakarsak bakalım rüzgar berkosanın arkasından esiyor ve ucuz olduğu görülüyor...

brksn ın benzeri olan hisseleri gerçekten de çok merak etmeye başladım....brksn küçük ve çok tatlı bir hisse...bebek..bakmaya bile doyulmuyor...beyaz tenli,sarı saçlı ,mavi gözlü , biraz avrupayi bir çocuk...borsa alemi bu bebeği çok sevecek görünüyor...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    nasip dostum...bu yıl sonunda yapacağı kara göre fk 10 a göre ederi aşağı yukarı 28-32 tl civarlarıdır...ama bu tür hisselerin 20 fk dan değer gördüğü söyleniyor...eğer o rasyodan değer görürse ??? 50-60 lara kadar yolu olabilir...

değerleme ile birlikte zaten öz sermayesi de yükselecek..pd/dd rasyosu da yıl sonunda 2 civarlarına düşebilir ki buda çok ucuz bir rakam...şimdiki rasyosu ile değerlense bile fiyatının 40 tl olması gerekiyor...

bakalım piyasa bu bebek hisseye hangi değeri verecek ?? merakla bekliyorum...işin üzücü yanı elimdeki hisse miktarı çok az...sermayemin anca %5 i kadardır...yapacak da bir şey yok..elimdeki atatp ve kocaere kıyamadığım için onlardan satış yapıp burada pozisyon artıramadım...

nasibimizde de bu varmış diyorum...bakalım neler olacak ??sabırla bekliyoruz...
    almaya kalksan sığ lot yok tavan alıp tabandan satarsın %5 de az değildir 500 bin olsa 25 bin lot yapar çok bile

8.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    almaya kalksan sığ lot yok tavan alıp tabandan satarsın %5 de az değildir 500 bin olsa 25 bin lot yapar çok bile
    Sadece 2-3 gün önce 25-30 bin lotları "muhtemelen korkutma maksatlı" satışa yazıyorlardı üstadım...İyi fırsattı aslında ama sayın keko'nun dediği gibi nasip. Bende de çok az var, ana hisselerime kıyıp da satamadım hızlı düşünce...Hayırlısı olsun, olanla kazanalım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 494/882 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •