Yıldızı pararlatılan,Ali Yerli Kaya İstanbul a aday olacakmış.
Yakışır,zamanın da PKK yı yurda sokup aklayanlara.
Olayların Şırnak valisidir ,kimse bok atmasın
Yıldızı pararlatılan,Ali Yerli Kaya İstanbul a aday olacakmış.
Yakışır,zamanın da PKK yı yurda sokup aklayanlara.
Olayların Şırnak valisidir ,kimse bok atmasın
Adam bulamıyorlar,imamoğlunu karşısında hiç şansı yok,şanslarıda,utanmadanda zat bizim zamanımızda istanbul süperdi diyor,o doğru soymak adına süperdi,ne varsa hep talan ettiler,baktılar topbaş kem,küm ediyor belinide kırdılar,hırsız her zaman hırsızdır,onu destekleyip yolundan gidenler ise hep hırsızdır.
Zat bedevideki kupa maçında çıkan olayları muhalefete bağlamış,bedeviyi ise öğmüş,bu cumhurbaşkanının hainlik söylemi değilmi,hainlikte suçtur ve yargıılanması lazımdır.
Ülke nereye doğru gidiyor,bu zamanlarda en fazla gündeme gelen soru,Atatürk yanlısı subayımızın birisi ,fetö,yobaz yanlısı subayı Atamıza hakaret eder vaziyetinden onu uyarıyor kavga çıkıyor,yobaz ceza almıyor subayımız alıyor Atamızı desteklediği için...galata mitinginde yobaz birisi elinde bedevi bayrağı ile şov yapıyor,Atatürk sever bir öğrencimiz onu uyarıyor ve tutuklanıyor,suçu halkı kışkırtmak kin nefrede sürükleyip isyan çıkartmak,zaten bu moda oldu,''benim iddianemdede böyle belirtiyordu akın avukatı'',yobaza birşey olmuyor,galiba birilerin boynu kaşınıyor gidişat hiç iyi değil,şubat ayını takip ediyorum sistemimde,hiçte iyi şeyler görmüyorum![]()
Yer İmleri