Sayfa 928/1005 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,417 - 7,424 arası.

Konu: Viop LVll

BofA nın aldığı sattığı, BofA nın en çok sattığı ASTOR %5.5 primli, ilginç! bazen BofA nın sattığı da alınabilirmiş!

2.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Avrupa tarafında yenilenebilir artışı yanında, talepte de ciddi bir düşüş söz konusu. (https://x.com/a_schroeder1985/status...EY6ydxxsk8_Eyg)

TR tarafına bakacak olursak yenilenebilir tarafta kapasite artışına rağmen (Avrupa kadar olmasa da) tüketimde daralma gözle görülür durumda. (https://x.com/odm84567391/status/174...EY6ydxxsk8_Eyg)

Buna rağmen fiyatların düşmemesini, sizin de belirttiğiniz finansman sebepli maliyetler olabilir. Bu sene nükleer santral de devreye girecek ve muhtemelen oradaki zorunlu satın alma anlaşması gereği listenin ucundaki muhtemelen gaz ve/veya kömür santralleri bu işten negatif etkilenebilir. Gözlemlemeye devam.

Sağlıkla …
    Bu yıl ithal ucuz kömür ile duraklamalı çalışan daha şanslı olabilir.

Yerli kömür üreticileri en büyük gider olan işçilikten olumsuz etkilenebilir.- Birçok kömürlü santraller durma maliyeti yüksek olduğundan 24 saat çalışıyormuş ve muhtemelen geceleri zarar ediyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BofA nın aldığı sattığı, BofA nın en çok sattığı ASTOR %5.5 primli, ilginç! bazen BofA nın sattığı da alınabilirmiş!
    Astor da Citi ve yatırım fonları son zamanlarda çok mal aldı.. Tahtayı diri tutarlar.

YK de alım var ama son 1 haftadır yabancı çıkışı da olmuş tahtada...Noelciler tekrar alırsa diye ben de izliyorum.

4. CDS 280 di . Yeniden 310 olmuş...

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Anayasa Mahkemesi’nin ikinci ihlal kararının hukuki değeri olmadığına, kararın uyulmamasına karar verdi. SÖZCÜ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Astor da Citi ve yatırım fonları son zamanlarda çok mal aldı.. Tahtayı diri tutarlar.

YK de alım var ama son 1 haftadır yabancı çıkışı da olmuş tahtada...Noelciler tekrar alırsa diye ben de izliyorum.
    xBank alınacaksa sıra kamulara geldi gibi, VAKBN ve 28 Şubat da mahkemesi olan HALKB
    ABD de mahkemeden bir sonuç çıkmayacağı belli olsa da beklenti satın alınır, bazen en kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir,

7. Milletvekili maaşı 110 bin TL'ye yükseldi.

Hem emekli olan, hem de vekil olarak görev yapan yaklaşık 300 vekil 230 bin TL maaş alacak.

Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Anayasa Mahkemesi’nin ikinci ihlal kararının hukuki değeri olmadığına, kararın uyulmamasına karar verdi. SÖZCÜ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu ileride borsayı çok ciddi etkileri olacak....

Sayfa 928/1005 İlkİlk ... 428828878918926927928929930938978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •