Sayfa 58/1006 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Solar Panel fiyatları geçen seneye göre daha ucuz, son haftalarda fiyatlar artmış.
    Daha düşük wattlarda düşüş daha fazla.

https://www.akakce.com/gunes-paneli,1,1.html

Hücre ve wafer fiyatları hala düşüyor
    Paneller de yeni ve eski teknoloji arasında fark var. Eski teknoloji monokristal panellerde fiyat düşmeye devam ederken, yeni TopCon tiplerinde dipten bir dönüş var gibi..
    İşin özü eski teknoloji üretim yapanlar batacak....

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hücre ve wafer fiyatları hala düşüyor
    Paneller de yeni ve eski teknoloji arasında fark var. Eski teknoloji monokristal panellerde fiyat düşmeye devam ederken, yeni TopCon tiplerinde dipten bir dönüş var gibi..
    İşin özü eski teknoloji üretim yapanlar batacak....
    Bence batmazlar, gerekirse yeni makinaları alırlar. Öte yandan bu iş beklendiği kadar karlı olmayabilir. Çok üretici var.

Esas para müşteri bulup anahtar teslim tesis kurma işinde olabilir.

Bu arada solar panel üretimindeki komponentları üretenler de çoğalmış yerlilik oranı artıyor deniypr. Bir videoda camı Malezya'dan getiriyoruz diyorlar, Şişe Cam ve Europen'ın tesisleri bitince oradan alabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. İş Bankası çalışanlarına ve emeklilerine altın vermiş, Yapı Kredi tüm çalışanlarına 50 bin ikramiye vermiş.

Öte yandan borsada işlem görmeyen bir solar panel üreticisi çalışanlarına sadece bir tane mont vermiş, geçen yıl en karlı dönemde şikayet vardı.

https://www.evrensel.net/haber/48109...le-calisiyoruz
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bu neslin görmediği hiçbir şey kalmadı demiştik. Meğerse varmış. Cumhuriyet tarihinin en soğuk ve en karlı günleri yolda olabilir. Antalya ve Adana'da bile kar örtüsü ve Ankara'da bile gece -21 dereceler mümkün...
    https://twitter.com/KeremOktenHava/s...DjttxUtRw&s=19

Önümüzdeki haftadan itibaren Rusya Ukrayna savaşı durabilir. Aşırı soğuklar etkili olacak. Bu aynı Hitler'in 1941'de Rusya'ya saldırdığı ve tarihi soğukların etkili olduğu 1941 - 1942 Kışı gibi bir durum...

https://twitter.com/KeremOktenHava/s...EBQGU_OhA&s=19

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    --gel gel gel

##usta lüfer var mı lüfer

--yok, uskumru var norveç uskumrusu. veriym mi efendi

##koy koy. koy bi yarım. yeşillik de koy. elini korkak alıştırma, doldur doldur. hah. çevir balığı, çevir. ahhh norveç ha. 20 senede bu kadar mı değişir bi şehir, ha

--yaaa

##nereye gitti bizim istanbul ha

--nerdeydin dayı, dışarda mıydın

##içerideydim

--nereye abi

##sen sür hele yeğen. alışıcan yeğen. ben arkada oturunca, gideceğimiz yeri varınca öğreneceksin

##hesap görmek hesap etmekten zordur yeğen !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    --gel gel gel

##usta lüfer var mı lüfer

--yok, uskumru var norveç uskumrusu. veriym mi efendi

##koy koy. koy bi yarım. yeşillik de koy. elini korkak alıştırma, doldur doldur. hah. çevir balığı, çevir. ahhh norveç ha. 20 senede bu kadar mı değişir bi şehir, ha

--yaaa

##nereye gitti bizim istanbul ha

--nerdeydin dayı, dışarda mıydın

##içerideydim

--nereye abi

##sen sür hele yeğen. alışıcan yeğen. ben arkada oturunca, gideceğimiz yeri varınca öğreneceksin

##hesap görmek hesap etmekten zordur yeğen !
    abimi getirdi aklıma,hava almak en iyisi dışarıda
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    abimi getirdi aklıma,hava almak en iyisi dışarıda
    al bu da benden sana armağan olsun. artık bu bilgiyle ne yaparsan gerisi siğe kalmış yeğen.

hayat zor bir oyun,
    yeter ki zar tutmayı bil
    yeğen.

hmz stbyk - ot bilimci
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    biz tüplü televizyonun üstündeki dantelli örtüye tesbihimizi bırakıp, racon koymuş nesiliz yeğen ... aahhahaha

Sayfa 58/1006 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •