Sayfa 100/152 İlkİlk ... 50909899100101102110150 ... SonSon
Arama sonucu : 1216 madde; 793 - 800 arası.

Konu: TATGD - Tat Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by net_ria Yazıyı Oku
    Tat Bakliyat, YYLGD'ye göre fazla para verip çağrı yükümlülüğünden kurtulmuş ve TAT markasının tek sahibi olmuşlar.
    aslında her şey ayan beyan ortadaydı ilk kap geldiğinden beri.

Adamların ne yapmak istedikleri de açık geleceğe dair. Açıklamışlar Put Option Sözleşmesi var, şu tarihten itibaren kullanılabilir diye. Daha nasıl belli etsinler ne yaptıklarını ve ne yapacaklarını. Yalnız işin en can alıcı ve bizim bilemeyeceğimiz kısmı Put Option Sözleşmesindeki fiyat. Neyse dediğim gibi yaklaşık 9 ay sonra ortaya çıkacak ak koyun kara koyun.

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

La fontainden'den masallar...koç holdingin dağılma süreci....mustafa koçun...leyla olmasında başladı...

Ve aylar yıllar geçtkçe hızla ilerliyor....

Büyük güç....belanızı verecek....!!!!!!

1994'te ise TAT markası altında paketlenmiş ürünler sunmaya başlayarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi.

https://www.avazturk.com/memisoglu-g...ugu-84417h.htm

TAT bakliyat markası çok eskiymiş, amblemi-logosu kurulduğunda nasıldı acaba?..ben de sahipleri olsam TATGD yı almak için uğraşırdım.

--tatgd, 2022 rakamlarına göre, ciroda memişoğlu gıda nın yarısı...gurup bu alım ile yaklaşık %50 büyümüş oldu...

--gelecekte bu işten iyi paralar kazanacakları aşikar;...işletme sermayesi yüksek olduğunda çok ciddi karlar getirir... üretim maliyetleri ile satış arasında yaklaşık 6 aylık bir süreç var... bu süreçteki finansal gideri iyi yönetirseniz ya da ciddi bir faiz vermediğinizde karınız yükselir; aksi durumda bankalara-tefecilere çalışırsınız...

--satın alan gurup devamlı yatırım yaprak büyümüş, sektörde ciro yüksek olsa da kar marjı düşük, ciddi nakitleri olduğunu sanmıyorum

--tatgıda için verdikleri-verecekleri parayı kendi birikimleri ile almış olmaları zor, çağrı yükümlülüğü olsaydı zaten alamazlardı...

-önümüzdeki süreçte yapabilecekleri en önemli üç işi var; nakit yaratmak...

1-satış-pazarlama ve genel yönetim giderlerini TUKAŞ ın oranlarına getirmek
    2- mamül stoklarını güçlü ihracat bağlantıları ile erkenden paraya çevirmek...
    3-şirketin fabrika üretiminde kullanılmayan mal varlıklarını (arsa-tarlaları )satmak, bunları yapabilir ise, faiz giderinden kurtulabilir...ve şirket ciddi karlar etmeye başlar...yoksa koç gurubunda olduğu gibi ne köy olur ne de kasaba...
    Son düzenleme : ft-2; 10-01-2024 saat: 09:36.

5. Burada yeni bir hikaye yazmasını bekleyen hissedarlar dışında alanın ve satanın istediği oldu. Aylarca baskıladınız herşeyi yaptınız. Ne kadar olumsuz şey varsa oldu. Çağrı da olmayacaksa hadi bakalım kalitenizi ispatlama zamanı.
    Burada yazılan yazılar kişisel görüşlerim olup yatırım kararlarınızı etkilemek amacıyla yazılmamaktadır. Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by xortzana Yazıyı Oku
    Burada yeni bir hikaye yazmasını bekleyen hissedarlar dışında alanın ve satanın istediği oldu. Aylarca baskıladınız herşeyi yaptınız. Ne kadar olumsuz şey varsa oldu. Çağrı da olmayacaksa hadi bakalım kalitenizi ispatlama zamanı.
    ÇaĞRI OLMAYACAK DİYE BİR ŞEY YOK.....!!!!!!!!!!!

7. Minik miktar aldım,nasip.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    1994'te ise TAT markası altında paketlenmiş ürünler sunmaya başlayarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi.

https://www.avazturk.com/memisoglu-g...ugu-84417h.htm

TAT bakliyat markası çok eskiymiş, amblemi-logosu kurulduğunda nasıldı acaba?..ben de sahipleri olsam TATGD yı almak için uğraşırdım.

--tatgd, 2022 rakamlarına göre, ciroda memişoğlu gıda nın yarısı...gurup bu alım ile yaklaşık %50 büyümüş oldu...

--gelecekte bu işten iyi paralar kazanacakları aşikar;...işletme sermayesi yüksek olduğunda çok ciddi karlar getirir... üretim maliyetleri ile satış arasında yaklaşık 6 aylık bir süreç var... bu süreçteki finansal gideri iyi yönetirseniz ya da ciddi bir faiz vermediğinizde karınız yükselir; aksi durumda bankalara-tefecilere çalışırsınız...
    Evet burda 1994 diyor. Tat bakliyat sitesine girince de açık açık 1977 den beri tat markası ile hizmet falan filan. Ticaret sicil gazetesine göre 2003 yılında Mersin'de 5 ortaklı olarak, 249 milyar (eski TL) sermaye, 50 yıl süre ile kurulmuş.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 100/152 İlkİlk ... 50909899100101102110150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •