Sayfa 77/285 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2276 madde; 609 - 616 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

bu gün için 60.12 önemli bir seviye..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Tınaztepe Sağlık Grubu'nun gelişimi değerlidir.!

Para sayma makinesi siparişini verdim ben...
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Maşallah diyelim!

Satın alama bedeli kadar yatırım teşvik alır Otel Avm bedavaya gelir demiştik.

Hayırlı Uğurlu Olsun!

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1239022
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Tınaztepe Sağlık Grubu'nun gelişimi değerlidir.!

Para sayma makinesi siparişini verdim ben...
    Ben paramı makineye bile güvenmem...Paralarımı kendi ellerimle sayacağım.....

yeşil ve beyazın aynı değer olması gerekir ki taşıyıcı görevini üslenebilsin.. (daire içinde 2 defa feyk atmış) şimdilik iki sevgili ayrı... bereberlikleri için de leylak turkuaz ikilisinin üzerine çıkmalılar.. kısaca adam olacak çocuk 60.90 ve üzeri..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Maşallah diyelim!

Satın alama bedeli kadar yatırım teşvik alır Otel Avm bedavaya gelir demiştik.

Hayırlı Uğurlu Olsun!

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1239022
    Geleceği okumak bu olsa gerek....Tebrikler Acemşah...

7.  Alıntı Originally Posted by m.gers Yazıyı Oku
    Ben paramı makineye bile güvenmem...Paralarımı kendi ellerimle sayacağım.....
    Hastalıklar kol geziyor, Para üzerinde mikroplar çoktur. Sağlık önemli aman diyeyim.

Euro ve dolar uyumlu al bir makine bence!

Şaka bir yana otel avm kompleksi için 1 milyar teşvik güzel bir şey bedavaya gelmiş olacak.

D 355 tınaztepe tam yol ileri büyümekte!
    Néy Nâmé...!

8. Evet hastalıklar kol geziyor...Dün haberlerde duydum İspanya da bazı yerlerde maske zorunluluğu tekrar getirilmiş...Allah yardımcımız olsun.

Sayfa 77/285 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •