Sayfa 343/1002 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Ben 10 bin gayme alan, temmuzda bile tekrar zam alamaz diyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Selim bey (Güneysu) ayın 17. de almış misss... gibi almış 7.500 gaymesini.

Onun için söylemiyorum, bu ay 7.500 alanlar gelecek ay 10 bin gaymeyi görünce define bulduk deyecekler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aşiret dayanışmasının örneği. Urfa'nın nüfusu 2,1 milyon sosyal yardım alan sayısı 1,5 milyon. Bunu biri bana izah etsin.
    Urfa daki doğum oranı kaç, İstanbulda ki kaç?

Hepsinin daha 35 ine gelmeden en az 5-6 çocuğu var. Bunların okul ihtiyacı, imam ihtiyacı, sağlık ihtiyacı var. Güvenlik ihtiyacı var. Var babam var.

G.Doğu daki aşiret düzeninde çok nüfus = çok (eğitilmemiş kişinin vereceği) GARANTİ oy demek.

G.Doğu doğuruyor, tüm Ülke bedelini ödüyor.

Buradaki Bangladeş gibi çokluk, yoksulluk ülke seviyesini her yönden aşağı çekiyor.

Bu kontrolüz nüfus artışı PKK dan da IŞID dan da daha tehlikeli...

Ülkeyi suriyeli, kürt, arap etnik yapı ile Ortadoğu bataklığına çekiyor.

AB bu düşük seviye ve doğum oranı ile bizi kabul etmiyor. Bu bizi ORTADOĞU da HAPSEDİYOR.

Kabul etse Almanya 10 milyonlarca mülteci dolar.

Özetle, Urfalı doğum kontrolü yapmıyor, bedelini tüm emekliler, işçiler, TC ödüyor.

Urfalı gece karar veriyor çocuk yapıyor Ankara daki genç Avrupaya gitmek için vize alamıyor.

Urfalı çocuk yapıyor, ihracat için ürettiğin malı köle ücretiyle aç kalmamak için mecburen kabul eden Türk gençlerine yaptırıyorsun.

TC tarihte bu kadar Avrupa dan dışlanmamıştı.

Tabii bu durum muhafazakar, oy avcısı partilerin son derece işine geliyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Hele bir de 20 Martta 5 bin gayme bayram ikramiyesi veriyoruz dedilermi, 31 Martta sandıklar patlar kayışla bağlarlar.

Ben bu ahalinin ciğerini bilirim, açlıktan götünün deliği birbirine yapışsa bile gider oy verir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku

yani istedğin kadar zengin ol "kaybetmeye" hep devam edersin zira "tanrı-yaratıcı-allah" bunu istiyor.
    Bu cumleyi aciklarmisin? Allah neden boyle bir sey istesin?

Urfa bile dibini tel ile boğmuş, Gümüşhane ise teli çıkartmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Simiti Diyarbakır’dan 7,50 TL’ye alıp, Ankara’da 15 TL’ye satacaksın. Kara bak.
    Misal Almanya’da aynı ürün, Hamburg’da 7,50 Euro , Stuttgat’ta 15 Euro diye bir fiyatlama var mıdır?
    Veya G.Amet beye sorsak , aynı donut, New York’ta 1,50 dolar, Florida’da 3 dolar mı?
    Got sensin doghnut ta sana girsin

NY her zaman daha pahalidir cunku resmi vergiler cok fazla Florida da bunlar yok daha ucuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Türkiye nin İsveç'in NATO üyeliğini onaylama süreci, beklenmeyen bir diplomatik gelişmeye sahne oldu.

TBMM kararı ve Cumhurbaşkanı nın onayının Resmi Gazete de yayımlanmasının yeterli olmadığı, ABD Kongresi nin Türkiye nin kararını doğrulamak için Cumhurbaşkanı'nın ıslak imzalı belgesini talep ettiği ileri sürüldü. Türkiye nin eski Washington Büyükelçisi CHP li Namık Tan, ABD Kongresi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasının ıslak imzalı aslını görmek istedi iddiasında bulundu.

https://www.karar.com/guncel-haberle...si-abd-1831741
    Adamlar bile güvenmiyor,bide bizim halimizi düşünün.

Sayfa 343/1002 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •