Sayfa 436/1003 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Temmuz ayında çalışan memurlara verilen 8000 TL seyyanen zam, enflasyon da arttığı için en az 10.000-12.000 TL olarak tüm emeklilere de verilmelidir...

Hakkınızı sonuna kadar arayın, oy vermeyin iktidara hakkınızı alana kadar...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SOnuna kadar katııyorum..Piyasa bu zamma göre herşeyi fiyatladı buna Devlette dahil....

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Emekliler o riske girmez

Chp’nin maaşları ödeyemeyeceğini düşünüyorlar.

Zammı bir kenara bırakıyorum.
    Açlıktan nefesi kokan ama AKP den de vazgeçemeyen kesimin eline bu düdüğü yine AKP verdi ki seçmeni açlıktan geberse bile başkasına oy vermesin...

2. Tarihte yok öyle bir durum zaten... AKePe nin uydurması...

Hiçbir yönetim AKePe den daha kötü olamaz ve AKePe gitmeden hiçbir şey düzelmez ülkede...

3. Cennet de cehennem de bu dünyada..

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bizim inanışımıza göre müslümanlar dışında cennete gidecek kimse yok şu haliyle bile 1.300.000.000 kişi (tabi bunların içinde tamamen cehennemlik olanlarla önce cehennemw sonra cennete gidecekleri düşmek lazım)cennete giderken yaklaşık 7 milyar insannda cehenneme yolcu. Bi bu kadar rakamda 600 lü yıllardan bu yana olsa 2 milyar cennete 15 milyar cehenneme gidecek

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. İyi haftalar, Ppk dan sonra yeni hafta

Güzel oranlar var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Cennet de cehennem de bu dünyada..
    kutsal kitapları biraz önyargısız oku zaten ben bir beşeri ürünüyüm diye bas bas bağırıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bizim inanışımıza göre müslümanlar dışında cennete gidecek kimse yok şu haliyle bile 1.300.000.000 kişi (tabi bunların içinde tamamen cehennemlik olanlarla önce cehennemw sonra cennete gidecekleri düşmek lazım)cennete giderken yaklaşık 7 milyar insannda cehenneme yolcu. Bi bu kadar rakamda 600 lü yıllardan bu yana olsa 2 milyar cennete 15 milyar cehenneme gidecek
    hesap yanlış....bugüne kadar bilinen 100 milyar insan yaşamış...98 milyarı yaklaşık cehenneme gidecek....vay anam vay...metrobüs gibi dolu yani...

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Cennet ve cehennemin olduğunun ispatı var mı ? Kim gidip görmüş ?

Allah akıl vermiş beyin vermiş... Böyle bir şeye inanılır mı ?

Allaha inanıyorsunda cennet cehenneme mi inanmıyorsun?

Sayfa 436/1003 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •