-
hısse ortalamlar ıyıden sıkışmış durumda gecen hafta yasanan -9 etksı devam edıyor . işlem esasları nedenıyle bilinçli veya bilinçsi alım ve satımlar uzerınde borsa oyunu oynanıyor . bu oyunu bozacak yegane iş pöip yapılacak değişiklik haberı veya şirketın başvurusu
şirket kotasyon şartlarını tasıyor ana pazar için %20 acıklık ve halka açık mıktarın 250 milyon tl olması
ssumas 24,39 acıklık oranı ve gerıye dönük bır yıllık ortalaması 314 milyon tl
sadece bagızmsız uye ve yatırkmcı ılışkılerı gerekıyor .
pöip da bu kotasyon sartını tasıyanlar ayes sumas ısbır sodsn ve balat . diğerlerinin halka açıklıkları %20 nın çok altında
-
gunu ıyı bır sevıyede kapattı . yatırımcı ılgısı artasıyla tarıhı zırve gecebılır . sığ bır tahta sonucta . 2400 üsüt bedelsız potansıyelı ıle göze batıyor . bılanco ya sayılı gunler kaldı
-
Sumasın gidişatı poltk nin zamanında yaptıgı hareketlere bir tek ben mi benzetiyorum.....yıllar sonra 1 lot hisseye cok fazla para verilecek ama ne zaman bakalım
-

Originally Posted by
twilight1517
Sumasın gidişatı poltk nin zamanında yaptıgı hareketlere bir tek ben mi benzetiyorum.....yıllar sonra 1 lot hisseye cok fazla para verilecek ama ne zaman bakalım
şu an buna tek engel durum sürekli müzayede . günün birinde 2020 de oldugu gıbı borsa bir duzenleme yapacak ve şartları tasıyan ust pazara dıyecek ve sure verecek hazırlık yapın dıye . sumas ıcın ıkı bagımsız uye ve yatırmcı sorumlsu eksık zaten
kotasyon 8. madde şartları zaten taşıyor ( gerıye donuk bır yıllık ortalama 15 işlem gunu sonra 25 mılyon tl aşar )
o zaman poltk gıbı olmasa da kayda deger bır gercek fıyatlama ortaya çıkacak . fabrıka arazısı bılancoda 1,5 mıylon tl ne basıtı .
şirket daha alına yenı makınaları bıle ıs yoğunlugundan kuramıyor .
-
enflasyon muhasebe nedenıyle bılanco tarıhlerı degısmeseydı bır ay kalmısıtı efsane bılancoya
su an muhasebe yapılacak mı bellı degıl sonuclar ne olcak bellı degıl bır curcuna olacagı kesın .
sene sonunu kestırmke zor
-
Ortak efsane bilanco demişsin, tahminin ne kafar?
-
Twitter da dolasım hisse adeti 1.500.000 lot diye paylaşmışlar, burada eski sayfalarda 800 küsür bin lot denilmişti hangisi dpgru acaba?
-

Originally Posted by
twilight1517
Ortak efsane bilanco demişsin, tahminin ne kafar?
rakam vermek doğru olmaz enflasyon muhasebesı nedenıyle . eğer olmasaydı 70 ustu beklentım vardı .
ama su an ne olur bılemeyız nuhcm de gorduk olayı .
ama su kesın özkaynak artısı yasacak . degerleme yapmamak ıcın dırenıyordu . şimdı az da olsa yapmak zorunda oransal olarak .
tek bıldıgım sey fabrıka ıkı sene once aldıgı makıneyı kuramıyor
talep yoğunlugu nedenıyle .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri