Sayfa 436/1002 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ne komisyonu bu, sakın kredi kartı demeyin.
    Oturduğum civarda benim gördüğüm %5ten düşük komisyon yok. Yıl başında tanıdık semt kuyumcusundan tam altına 13600 TL ödedim. İnternette kapalı çarşı alış fiyatı 12500 civarıydı. Nadir golda da baktım orada da havale fiyatı kuyumcu ile neredeyse aynıydı. 12500 13600 % kaç komisyon eder? Tabi yüklü alınacaksa dediğiniz gibi araştırılır %5 komisyonla satan da bulunur.
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sözleşme bitiminde diye, kocamanca yazdım.
    Sözleşmeyi sadece kiracı ihbar sürelerine uyarak fesh edebilir. Kiraya veren kiracının rızası yok ise ancak sulh hukuk mahkemesinde açacağı dava yoluyla tahliye edebilir. Tabi o da sınırlı sebeplerle. Yani bir yıllık olayı kiracıyı bağlar. Kiracı isterse bir yıl sonra şapkasını alır gider. Gitmezse bir yıl otomatik uzar

Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şimdi baktım bizim herifler de gram 2074 alış 2089 satış, yani iki bin lira da 15 lira bu da makul senin dediğin gibi değil..
    Evet kuyumcunun savunması da bu %4 komisyon alıyorum diyor gerçekten çeyreği 3200 civarı tamı 12800 civarı alıyordu o gün. Ama sonuç olarak 1990tlye satılması gereken gramı en iyi ihtimalle 2100tlye buluyoruz.
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Sözleşmeyi sadece kiracı ihbar sürelerine uyarak fesh edebilir. Kiraya veren kiracının rızası yok ise ancak sulh hukuk mahkemesinde açacağı dava yoluyla tahliye edebilir. Tabi o da sınırlı sebeplerle. Yani bir yıllık olayı kiracıyı bağlar. Kiracı isterse bir yıl sonra şapkasını alır gider. Gitmezse bir yıl otomatik uzar

Pixel 7 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ev satılıyor, yani yeni sahibi oturmak için alıyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Adapazarında eski bir bilinmiş kuyumcu cumartesi sertifikalı nadir iar fark etmez 2060-2070 kotasyonu vardı. Nihayetinde hep aynı yerden alıp sattıktan sonra gramın gerçek fiyatını ne önemi var ki..

Yeni malik bir ay içinde çekeceği ihtarname ile sözleşme süresinin bitiminde ya da altı ay süre vererek (hangisi önce gelirse ) sözleşmeyi sonlandırabilir. Sözleşmeyi sonlandırınca kiracı evden çıkmaz ise kolundan tutup sokağa atacak değilsiniz ya. Yukarıda yazdıklarım geçerli. 5 sene yargılama süresi sonunda mutlu sona ulaşırsınız. İcra mahkemesi söz konusu değil. Dava sulh hukukta açılır.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ev satılıyor, yani yeni sahibi oturmak için alıyor.
     Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Yeni malik bir ay içinde çekeceği ihtarname ile sözleşme süresinin bitiminde ya da altı ay süre vererek (hangisi önce gelirse ) sözleşmeyi sonlandırabilir. Sözleşmeyi sonlandırınca kiracı evden çıkmaz ise kolundan tutup sokağa atacak değilsiniz ya. Yukarıda yazdıklarım geçerli. 5 sene yargılama süresi sonunda mutlu sona ulaşırsınız. İcra mahkemesi söz konusu değil. Dava sulh hukukta açılır.
    Yeğenimin durumu aynı aldığı evde oturamıyor mahkemelik 1 yıldır.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yeğenimin durumu aynı aldığı evde oturamıyor mahkemelik 1 yıldır.

Başkan....vallah billah....samimi söylüyorum.....üç beş kişi bir olun...yavşağı çekin bir köşeye...ağız burun dalın....

Bahsettiğin bu kiracı...sizin evi gasp etmiş haberiniz yok....!!!!!!!!!!!

Sayfa 436/1002 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •