Sayfa 514/882 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. borsada ky nın speklere karşı en büyük silahı sabrıdır arkadaşlar...sabır olmadan kazanmak çok çok zor...kazandığımız kocaer ve atatp ye baktığımızda ben kocaerde yaklaşık 8 aydır hissedeyim...atatp de ise 6 aydır hissedeyim...kaliteli hissede uzun vadeli beklemek gerekiyor...vakti geldiğinde hisseler çıkacaktır...ama yok benim bu kadar sabrım yok ,hemen para kazanmam lazım diyorsanız bence diğer hisseleri gözden geçirebilirsiniz...artık o diğer hisselerde de kazanma şansınız ne olur bilemiyorum..bazen insan pirinçe giderken eldeki bulgurdan da olabiliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsada ky nın speklere karşı en büyük silahı sabrıdır arkadaşlar...sabır olmadan kazanmak çok çok zor...kazandığımız kocaer ve atatp ye baktığımızda ben kocaerde yaklaşık 8 aydır hissedeyim...atatp de ise 6 aydır hissedeyim...kaliteli hissede uzun vadeli beklemek gerekiyor...vakti geldiğinde hisseler çıkacaktır...ama yok benim bu kadar sabrım yok ,hemen para kazanmam lazım diyorsanız bence diğer hisseleri gözden geçirebilirsiniz...artık o diğer hisselerde de kazanma şansınız ne olur bilemiyorum..bazen insan pirinçe giderken eldeki bulgurdan da olabiliyor...
    kesinlikle katılıyorum artık zamanı gelıyor son çıkış düzeltme bitti gibi

3. arkadaşlar ben hatırlamıyorum ama hatırlayanlar egeen in 1986 yıllarında borsaya girdiğinde çok küçük bir şirket olduğunu ama daha sonra yurtdışından bazı şirketler ile anlaşıp onlara ürün üretmeye başladıktan sonra hızla büyüdüğünü söylüyorlar...bu gün görüyoruz ki egeen çok saygın ve yüksek ciro ve kar üretebilen bir şirket oluvermiş...

benzer hikaye de bizde var...bizim yurtdışı ayağımız çok güçleniyor...döviz fazlamız var...finansallarımız çok iyi...inşaat sektörü canlandığında berkosan daha da iyi olacaktır...berkosan organik olarak büyüme isteğinde...bence ona şans da zaman da vermek faydalı olacaktır...öyle bir seferde olabilecek şeyler değil bunlar...biz şu anda berkosanın akranlarından çok ucuz olduğunu söylüyoruz ve aradaki bu farkın kapanması gerektiğini söylüyoruz...bu bile olsa neredeyse yüzde yüzlük bir potansiyel ortaya koyuyor...

sürekli söylediğim gibi beklemekte olduğumuz haberleri ile bunu sağlayabilecek potansiyeli barındırıyor...sabır sabır sabır diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. kazanc kapısı hocam toplayabıldınmı istediğin kadar

5. Bofayı nasıl alıma tetiklediğimi görün

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bofayı nasıl alıma tetiklediğimi görün
    sen alıncamı kaldırdı

7. bofa boşalttı aldıgını

8.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bofa boşalttı aldıgını
    malsız kalmışsa iyidir...artık daha yukarılardan alır...

Sayfa 514/882 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •