Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

  2. #2
    Okudum ama, bana pek inandırıcı gelmedi sebepleri.

    Birde sıcak su işinden pek emin değilim, aşağıdaki linkte ilave su kullanılmaz diyor, sıcak su hiç yok.

    https://www.korudag.com.tr/en/stone-press.aspx
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  3. #3
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Okudum ama, bana pek inandırıcı gelmedi sebepleri.

    Birde sıcak su işinden pek emin değilim, aşağıdaki linkte ilave su kullanılmaz diyor, sıcak su hiç yok.

    https://www.korudag.com.tr/en/stone-press.aspx
    ikinci gönderide açıkça anlatıyor, nasıl ki kesilmiş bir elma kararmaya başlıyorsa
    zeytin de taş baskı sürecinin uzunluğu sebebiyle oksidasyona uğramaya başlıyor
    asit peroksit değerleri yükseliyor, bozulmaya başlamış bir meyveden üretim yapılması gibi
    ben yıllardır taş baskı ürün almam, zeytinyağ ile uğraşan arkadaştan dinlemiştim tadı bile değişir diyordu..

  4. #4
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Okudum ama, bana pek inandırıcı gelmedi sebepleri.

    Birde sıcak su işinden pek emin değilim, aşağıdaki linkte ilave su kullanılmaz diyor, sıcak su hiç yok.

    https://www.korudag.com.tr/en/stone-press.aspx
    İlk sıkımda sıcak su kullanılmaz. Kalan posadaki yağı çıkarmak için sıcak su kullanılır. Zeytinsütü denen zeytiyağ biraz pahalıdır. En son 15 tatilde iken bir arkadaşın kanser olan ablasına istediler aldım getirdim. Litresi 600 dedi 500 e aldım. Yemeklerde kullanmak israf olur. Doktor kanser olan hastaya her sabah 1 kaşık taşbaskı soğuk sıkım yağ
    içeceksin demiş. Almışlar içmiş çok beğenmiş
    Aldığım yer hem eşimin hem baldızın sınıf arkadaşı ve aynı zamandada mutluköyün muhtarı olan Ayvqlıkta en güzel kahvaltı yerininde sahibi olan kişidir.
    https://www.nostalji.com.tr/hakkimizda/

    Zeytinsütü çok üretilen ve stokta bekletilen bir ürün değildir kısa sürede biter
    bir halt olacağı yok.

  5. #5
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İlk sıkımda sıcak su kullanılmaz. Kalan posadaki yağı çıkarmak için sıcak su kullanılır. Zeytinsütü denen zeytiyağ biraz pahalıdır. En son 15 tatilde iken bir arkadaşın kanser olan ablasına istediler aldım getirdim. Litresi 600 dedi 500 e aldım. Yemeklerde kullanmak israf olur. Doktor kanser olan hastaya her sabah 1 kaşık taşbaskı soğuk sıkım yağ
    içeceksin demiş. Almışlar içmiş çok beğenmiş
    Aldığım yer hem eşimin hem baldızın sınıf arkadaşı ve aynı zamandada mutluköyün muhtarı olan Ayvqlıkta en güzel kahvaltı yerininde sahibi olan kişidir.
    https://www.nostalji.com.tr/hakkimizda/

    Zeytinsütü çok üretilen ve stokta bekletilen bir ürün değildir kısa sürede biter
    Bu işi bilen birinden de onay aldık, linkini verdiğim yer o tarz bir üretim yapıyor demekki.

    Son aşamada keçelere sıcak su püskürtüp kalan yağı alıyorlar, zeytin sütü premium kalite, sıcak su girince 1 kalite zeytinyağı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  6. #6
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku


    Ben Ayvalığa gider zeytinler taş baskıya girerken, litreliğimi açar başında dikelirim.
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu işi bilen birinden de onay aldık, linkini verdiğim yer o tarz bir üretim yapıyor demekki.

    Son aşamada keçelere sıcak su püskürtüp kalan yağı alıyorlar, zeytin sütü premium kalite, sıcak su girince 1 kalite zeytinyağı.
    Denk gelirsen taş baskıyı gözünün önünde sıkıyor. Kamyon direk kahvaltı alanının önğnde haftasonları zeytin zamanı herkesin gözü önünde sıkıp şişeleyip veriyor

    bir halt olacağı yok.

  7. #7
    Solaçdaki kazan gibi şeyin içinde taş baskıyla posa yapıyor alttan posa kutuya akar onu alıp tam baskı yazan yerin arkasındaki mengene gibi aletin içindeki hasır torbaların arasına üst üste koyup sıkarlar yağ oradan süzülür ve qlınıp şişelenir. Süreç çok uzın sürmez posa aşamasından sonrası 15 dakika sürmez
    bir halt olacağı yok.

  8. #8
    Ne yalan söyleyeyim zeytin sütünü bugün öğrendim, duyardık zeytinyağının içildiğini veya ekmeğe sürüldüğünü, ama aklım yatmazdı.

    Arayıp bulacağız zeytin sütünü, her bir bok... pardon boyadık, bir fıstıki yeşil kaldı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •