Arama sonucu : 8590 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Adalat,hakkaniyet,insaf,vicdan,adil kanunlar hayatta olmayınca önceki Spk ve Bist başkanları çavuşoğullarından danışıklı nemalanmış çorbalarını içmiş rica üzerine binlerce yatırımcı vatandaşı mağdur ederek Çbs Boya ve Çbs Printaşı bana göre sebepsizce (makina takım,selçuk gıda,dardanel vb.gibi batık şirketlerde gözaltı pazarındaydı neden onları çıkarmadınız şimdi selçuk gıda 70 tl üstü fiyatı var) borsa kotundan çıkarmışlar.. Bu haksızlığa ,yanlışlara dur demeleri gereken yeni Spk ve Bist başkanlarıda bu haksızlıkları gidermek çözüme ulaştırmak yerine kayıtsız,duyarsız ,ilgisiz kalıyorlar mağdur gariban yatırımcı vatandaşlarınıza yazık günah değilmi Spk ve Bist Şirket sahiplerini değilde helal paraları hiç olan küçük yatırımcıları cezalandırmaktadır..Allah akıl ,fikir,vicdan,merhamet,acıma duygusu ,merhamet,insaf,hakkaniyet ,adil bir adalet ve hidayet nasip eylesin.. Dilerim helal alın teri paralarımıza kavuşuruz tüm mağdurlar olarak hatta 26 yıllık birikimim olan emekli ikramiyemi Çbs printaş boyaya Türkiye'nin 1.derecede kalite marka boyası yüz akı boya markası diye güvendim,inandım yatırım yaptım İnşha Allah alın teri paralarımıza kavuşuruz..ytd..
    Son düzenleme : levoysalı horofira; 11-02-2024 saat: 11:21.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •