Sayfa 413/719 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 5745 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    tabi birden çık fon işlem yapıyor farklı aracı kurumlardan yapıyor pazartesi salı bugün toplamda 300 bin lotu buldu gibi görünüyor
    10. ayda israil filistin savaşı cıktığından beri 1,3 milyon lot iş yatırımı üzerinden fonlar satarak tahtanın en çok baskılanmasına sebep oldular. Yatırım fonları 5 milyon lot takasa sahipken şuan 3.4 milyon lota inmiş durumda

2. Bu başlığı şu anda 54 kişi okumaktadır. (5 üye ve 49 ziyaretçi)

KAFASINAGÖREYAZAN, Cautionary, reşo ağa, rodrigo44, value investor

forum tarihi günlerinden birini yaşıyor bilanço açıklandığında bile bu sayının yarısı olmuyordu

3.  Alıntı Originally Posted by value investor Yazıyı Oku
    https://www.eczacininsesi.com/haber/...m-geliyor.html

%25 zam müthiş olur .

Sevgilerimle
    Aralık taki %25 zam sonrası, temjuzda %25 bekliyordum. Bu ay ilave olarak %10 ara zam gelirse güzel olur diyordum. Eğer %25 bu ay gelirse bileşik %56 zam yapar iki ayda harika bir şey olur. Çünkü Temmuzda her halükarda bir zam daha beklerim. %25 olmaz da, %10-15 olur herhalde.

Ama tam da seçim öncesi %25 zor bence, bu ay ara zam olarak %10 bile gelse çok iyi…fazla beklentiye girmeyelim derim
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    10. ayda israil filistin savaşı cıktığından beri 1,3 milyon lot iş yatırımı üzerinden fonlar satarak tahtanın en çok baskılanmasına sebep oldular. Yatırım fonları 5 milyon lot takasa sahipken şuan 3.4 milyon lota inmiş durumda
    sayın ortak bist 100 den çıkma haberi geldiğinde fonlarn 5,5 milyon takası vardı sonra bist 100 fonları sattı bist 100 dışı fonlar aldı toplamda 2 milyon lot fonlardan satış yedik 2 milyona yakında yabacı sattı sevgili tahta yapıcımız biraz fazla mesai yaptı bu dönemde

5. Haha, Allah tan havaya girmeyin yazmışım

Dediğim gibi %10 zam bile seçim öncesi çok güzel olur…asıl zam temmuza kalır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Dostum 12. aydaki haberi paylaşmışsın maalesef heycanlandırdın biran
    bende heyecanlandım , tarihe bile bakmadım kusura bakmayın .. Bir ilaç deposunda arkadaş ile konuştum zam bekliyorlar.

Sevgilerimle .

7.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 54 kişi okumaktadır. (5 üye ve 49 ziyaretçi)

KAFASINAGÖREYAZAN, Cautionary, reşo ağa, rodrigo44, value investor

forum tarihi günlerinden birini yaşıyor bilanço açıklandığında bile bu sayının yarısı olmuyordu
    Zam dedikoduları çıkınca herkes önde bu başlığa bakıyor doğal olarak

8.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Dostum 12. aydaki haberi paylaşmışsın maalesef heycanlandırdın biran
    deva adamın gözünü bozar sonra illaç satar düzeltir.

Sayfa 413/719 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •