Sayfa 291/529 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Haklısın, hiç kimsede bu kadar para yok. Zaten banka borcu da yoktu CANTE'nin...Hepsi dümen...

O değil, ne güzel by by demiştin biz de uğurlamıştık seni. Dayanamadın damladın hemen...

Tezgah da iyi ama Allah var; iyi polis kötü polis...Ekip süper...

--biraz zekanı çalıştırırsan nasıl olduğunu sen de anlarsın, o kadar boş biri değilsin...olabilecek her ihtimali düşünürseniz kolayca anlarsınız...

--kendinizi patronlar ve bankacıları yerine koyun... gerçek bedelliye gidemiyorsunuz (çoğunluğu kendinizde ve paranız yok), şirkete ortak alamazsınız (para kazanamıyor) ve sürekli artan faiz gideri ve döviz bazında sert düşen elektrik fiyatları-ciro...vadesi yaklaşmış borç ödemeleri...

--bu arada, by by petrolcülük konusu içindi; baydı, ayni şeyleri konuşmak...siz hayalleriniz ve boş temennilerinizle yaşayın...ne demiş şair; önce hayaller ölür....
    Son düzenleme : ft-2; 22-02-2024 saat: 07:52.

2. Bak net söylüyorum: ben bu kağıtta traderım; yatırımcı değil. Bu çember sakallılardan son 6-7 ayda kazandıklarım orta büyüklükte daire parası. Şu da var ki, burada bir hikaye var ve ben o hikayeye inandığım için burayım. Yoksa burada ne işim olur yaw ? Ben sen miyim elinde kağıt yokken sırf millet bu kağıdı almasın diye bunca mesai harcayım. Açık ve net olan tek şey var: birilerinin maaşlı adamı olduğunu kendi itiraf eden ama bundan haberi bile olmayan birisin. Sen toprakta mineral iken ben faili meçhul cinayet vak'alarını çözüyordum.

Anladın ?

Benim işim bu alengirli mevzuları çözmek...Emekli olsam da genlere işleyen bir şey bu öyle düşün.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bak net söylüyorum: ben bu kağıtta traderım; yatırımcı değil. Bu çember sakallılardan son 6-7 ayda kazandıklarım orta büyüklükte daire parası. Şu da var ki, burada bir hikaye var ve ben o hikayeye inandığım için burayım. Yoksa burada ne işim olur yaw ? Ben sen miyim elinde kağıt yokken sırf millet bu kağıdı almasın diye bunca mesai harcayım. Açık ve net olan tek şey var: birilerinin maaşlı adamı olduğunu kendi itiraf eden ama bundan haberi bile olmayan birisin. Sen toprakta mineral iken ben faili meçhul cinayet vak'alarını çözüyordum.

Anladın ?

Benim işim bu alengirli mevzuları çözmek...Emekli olsam da genlere işleyen bir şey bu öyle düşün.
    Tabirler efso abi Kontr iki günde yüzde 17 gitti belki bizde de başlar

4. Enteresan bir durum var.Birkaç gündür Odaş ta pozisyon alınıyor.Sebebi konusnuda kafa yormak gerekirken
    Ego tatmininden başka bir işe yaramayan sığ atışmaların kimseye faydası yoktur.Piyasayı,hissenin tahatsını doğru okuyamıyorsan
    doğru hareketi yapman imkansızdır.Bende emekliyim,yaklaşık 25 senemizi sermaye piyaslarına verdik.Şimdi ekran önünde
    nasibimizi kovalamaya devam ediyoruz.2023Ağustos ayından beri ben de Cante de trade ediyorum.Hatırı sayılır bir rakamı da almayı başardım.
    Ancak bu Venezuella meselesinde herkesin anlayabileceği somut haberler düşmeye başladığı zaman işin rengi değişecektir kanaatindeyim.

5. "Herkesin anlayabileceği somut haberler düşmeye başladığı zaman" bu hisseden çıkılır. 25 ya da 50 yıl fark etmez; her hata bir ders ne hata biter ne ders demişler...Bu tip hisselerde yaşın, başın, finansal okuryazarlık seviyesinin vs çok bir önemi yok. Bu, herkesin olduğu gibi benim için de geçerli...

Şahsen temel amacım ego tatmin etmek de değil; burada bir ekip çalışması yapmak, analitik düşünme ortamı yaratmak ve ortaya çıkacak fırsatları değerlendirerek para kazanmak...Burada hiç tanımadığım, hakkında en ufak bilgiye sahip olmadığım insanları zengin etmek gibi bir misyonum yok yani, kimse kusura bakmasın...

Asıl önemlisi, sanırım hepimiz bu çember sakallıların ballı kaymak bir işi halka açık bir şirketin ortaklarını zengin etmek maksatlı yapmadığı konusunda hem fikirdir. Bunu değil borsada bu kainatta yapacak bir canlıyı (henüz) yaratmamış yaradan...Önce can sonra canan...Her zaman ifade ettiğim gibi bütün bu çekincelerime rağmen sonuna kadar inandığım bir şey var. O da, bu işin sonunda doktora tezi yazılacak bir hikaye çıkacak. Defalarca yazdım bunu ve sırf bu nedenle buradayım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Tacirler iyi alıyor. Satmasin da 20 üzeri yapahhh

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    "Herkesin anlayabileceği somut haberler düşmeye başladığı zaman" bu hisseden çıkılır. 25 ya da 50 yıl fark etmez; her hata bir ders ne hata biter ne ders demişler...Bu tip hisselerde yaşın, başın, finansal okuryazarlık seviyesinin vs çok bir önemi yok. Bu, herkesin olduğu gibi benim için de geçerli...

Şahsen temel amacım ego tatmin etmek de değil; burada bir ekip çalışması yapmak, analitik düşünme ortamı yaratmak ve ortaya çıkacak fırsatları değerlendirerek para kazanmak...Burada hiç tanımadığım, hakkında en ufak bilgiye sahip olmadığım insanları zengin etmek gibi bir misyonum yok yani, kimse kusura bakmasın...

Asıl önemlisi, sanırım hepimiz bu çember sakallıların ballı kaymak bir işi halka açık bir şirketin ortaklarını zengin etmek maksatlı yapmadığı konusunda hem fikirdir. Bunu değil borsada bu kainatta yapacak bir canlıyı (henüz) yaratmamış yaradan...Önce can sonra canan...Her zaman ifade ettiğim gibi bütün bu çekincelerime rağmen sonuna kadar inandığım bir şey var. O da, bu işin sonunda doktora tezi yazılacak bir hikaye çıkacak. Defalarca yazdım bunu ve sırf bu nedenle buradayım...

Aynı fikirde değilim,olmak zorunda da değiliz.Bu fiyat seviyesinden Venezuella ilie ilgil gelecek haberlerde, iddali söylüyorum.Kimseye mal aldımayacaklar.Neyse zaman gösterecek.Bu arada somut bir bilgi vereyim.Yılbaşından beri Yatırım fonları da alım yapmaya başlamış.İsteyen takas analizinden tarih ararlığında ne kadar alım yaptıklarını görebilir.Yaklaış 3 milyon lot alım yapmışlar..Bol güneşli günler.

8.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Tacirler iyi alıyor. Satmasin da 20 üzeri yapahhh
    Aldığının yarısını hemen sattı. Niye böyle bir anda mal bosaltiliyor hiç anlamadım

Sayfa 291/529 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •