Originally Posted by
gundem
Sayın beşiktaşk siz içtenlikle(öyle olduğuna inanmıyorum) bir yatırımcının gerilmesini, kasılmasını istiyorsanız maalesef üzgünüm..Şahsen ben alıştım, aslında benim için hisse fiyatının yükselmesi ile gerilir kasılırım. Çünkü ne olacak diye düşünürüm. Bence burada yatırımcı pskolojisi konusunda hata yapıyorsunuz.
bazen sizin ve arkadaşlarınızın, hissedeki küçük yatırımcıların zarar etmesinden mutlu olduğunuzu düşünmüyor değilim. Belki trader'ların bu anlayışta olması doğru olabilir. bu durumu asla tasvip etmem yalnız saygı duyarım.
Bakalım bu oyunun sonunda ne olacak.ben şahsen patronun herşeyi kaybetmesini, yada sahip olacağı güzelliklerei görememesini çok isterim ki ancak ve ancak yaptıklarının belki bir nebze olsun cezasını çekmiş olur. Neyse ne demişler "hayat yalan sende gel oyalan" bizim yaptığımz zaten bu değil mi. Vesselam..
Aklıma gelmişken sizin gibi birisinin zarar eden bir yatırımcının durumundan mutlu olmaması gerekir ki bu konuda bazı şeylerin yatırımcı tarafından yaşanması gerekir paylaşımınzı hiç doğru ve etik bulmamıştım. Ben şahsen sizin başınıza gelse üzülürüm... saygılarımla...
sn gunden,
Garanti para (kazanc) eşittir FAİZ. . . . . . garanti bir sey yok. . . . . .birinin kazanması için birinin kabetmesi lazım. . . . . . bakın birisi eğer para kazanıyorsa bu alemde birisi kaybediyor olduğu içindir. bunu artık özumseyin. . . . bu yuzden birisi kaybederken sevinme olayına cok takılmayın.. . . . . ayrıca patron zaten bir emanetci adam (ablamız) zaten gununu gun etme derdinde. . . .şunu asla unutmayın
SERVET hamallığını yaptığınız malların toplamı. . .
RIZIK ise bu mal toplamından nasibinizdir. sonucta kimse servetiyle mutluluğu aramasın. aksam yediğin lokma seni mutlu ediyorsa zaten sen zenginsindir.
saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri