Sayfa 841/1002 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    görmemişim cevaplardım
    orası çankaya belediyesinde sanırım nfus duruyor olabilir.
    barlar dağıldı bir kısmı sakaryada kalırken gerisi ya kapandı ya bayındır ve inkılap sokaklara taşındı
    70 yıllarında sakarya çok faaldi,o zaman iyi kötü demokrasi vardı,millet aleni birasını içkisini yudumluyordu mezesiylen,benimde uğrak yerimdi,ulustada uğrak lokantası vardı,çoğunluk tavuk yapardı,orası duruyormu şimdi bilmiyorum,zaten o caddede atıcı yeriydi,hiç unutmam bizim bir mimar arkadaşın diploma kutlaması için oraya gitmiştik,ben koku olarak iraki sevmem kırmızıdan giderim halada öyleyim,birama votka koymuşlardı,votkayıda sevmem resmen beni çarptı,esasında anlamıştım hadi be hatırım için iç dediler içmiştim,ama çoğu dut olmuştu sokağa çıkan beni ziken yokmu diyordu,yine o halimlen onları ben toparladım,evim sıhhıyedeydi,peşinden eve yollandım kafamı vurdum 10 saatte anca kendime geldim

Başkan vaat eyi güzel de, boğma rakının alkolü yüksektir vergisi ile Yeni Rakıdan pahalıya gelir.

Sen Defne ahalisine belediye kursu açıp, boğma rakı evde nasıl üretilir dersleri verdirsen?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    70 yıllarında sakarya çok faaldi,o zaman iyi kötü demokrasi vardı,millet aleni birasını içkisini yudumluyordu mezesiylen,benimde uğrak yerimdi,ulustada uğrak lokantası vardı,çoğunluk tavuk yapardı,orası duruyormu şimdi bilmiyorum,zaten o caddede atıcı yeriydi,hiç unutmam bizim bir mimar arkadaşın diploma kutlaması için oraya gitmiştik,ben koku olarak iraki sevmem kırmızıdan giderim halada öyleyim,birama votka koymuşlardı,votkayıda sevmem resmen beni çarptı,esasında anlamıştım hadi be hatırım için iç dediler içmiştim,ama çoğu dut olmuştu sokağa çıkan beni ziken yokmu diyordu,yine o halimlen onları ben toparladım,evim sıhhıyedeydi,peşinden eve yollandım kafamı vurdum 10 saatte anca kendime geldim
    malesef 4-5 ay önce kapandı kurucunun torunu işletiyordu oda ölünce kapandı
    kızı duyduğum kadarıyla abd de idi gelip işletmemiş
    chp lilerin uğrak yeriydi uğrak

bu arada o bağıranlar şanslıydım
    yoksa pavyondan çıkan genelevden o tarafa gelenler bi posta yerine getirirlerdi isteklerini
    bir halt olacağı yok.

İyi parti adayını tanımıyorum belki şahsına bu oy veriliyordur, yoksa Meral abla hala bu kadar oy alıyorsa çok başarılıdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

güya chp li
    chp den belediye başkan adayı olmuştu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    güya chp li
    chp den belediye başkan adayı olmuştu
    Yine bunun hatlar karıştı, aday adayı desek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yine bunun hatlar karıştı, aday adayı desek?
    doğrudur chp den aday adayı olduydu
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Önünde daha çatal değmemiş 5 çeşit meze var kavun hariç, mezenin daha devamı da vardı.

Benim bildiğim nezih yer müdavimleri, önündeki mezelerden alır, masanın teee.... öbür tarafındaki ciğere saldırmaz.
    Reha başkanım burada bir tuhaflık var. Ayhan başkanın boy masanın teee öbür tarafında ki ciğere boyu yetişmez hadi yetişti. Nasıl bitirecek onu. Zıplayarak mi çatalı sapladı yoksa direk masanın üstüne mi çıkıp yedi onu bir açıklarsanız sevinirim. Gece baya düşündüm imkan veremedim.

Sayfa 841/1002 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •