Düzenbazlar yine bir operasyonla kağıdı sabahleyin primlendirip küçük yatırımcının eline verdiler.Tavan beklerken şimdi dip yapmasın diye dua ediyoruz hep beraber.Allah bu adamları nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Düzenbazlar yine bir operasyonla kağıdı sabahleyin primlendirip küçük yatırımcının eline verdiler.Tavan beklerken şimdi dip yapmasın diye dua ediyoruz hep beraber.Allah bu adamları nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Düzenbaz spek kadrosu zaten rezilleşen kağıdı iyice rezil ettiler.Hepinizi lanetle anıyorum.
Sahtekar spekler bu rezil kağıttaki oyunlarınız ne zaman bitecek allahaşkına.Şİrket batıyormuki patronajdan en ufak bir tepki gelmiyor.
Ve zararına sattım rezil kağıdı.Spek güle güle kullan(!).
demek ki millet dusmeye basladi. bir 15 gun daha sallarlar tahminen.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamen kendi çıkarları için borsaya giren SMARTG patronu ve şürekası ile tahtacıları küçük yatırımcıyı SÖMÜRMEYE ve BATIRMAYA gayretliler.Kağıttan çıktım ama buradan küçük yatırımcı dostaları uyarmak istiyorum.Gerek bu kağıt gerekse mantar gibi üremeye devam eden enerji kağıtlarıylla lütfen ilgilenmeyin.
Mübarek günde kötü söylenmez derler ama gelde bu rezil kağıdın patronuna ve şürekasına İYİ LAF et.Hepsine EN İYİ DİLEKLERİMİ(!)göderiyorum.
“Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.”
Yer İmleri