Artan

35,22 9.99 18:10
52,75 9.99 18:10
9,81 9.98 18:10
13,44 9.98 18:10
451,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,80 -9.98 18:10
356,50 -9.97 18:10
100,40 -9.96 18:10
6,15 -9.96 18:10
57,95 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.874.570.551,80 18:10
10.151.848.618,00 18:10
8.690.991.652,40 18:10
8.490.855.663,25 18:10
7.109.393.382,54 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8013 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Eren çimentoyu şimdi öğrendim.

Üniversite olayını biliyorum. O konu dışı. Zaten Bitlis Eren üniversitesi devlet üniversitesi.

Bi de müsiad olayını Bi arkadaş açığa kavuştursa konu kapanır. Müsiad üyesi olmalarına ihtimal vermem.
    Önce üniversite olayını bir açıklığa kavuşturalım:
    https://www.erenholding.com.tr/sosya...niversitesi-21

Diğerini de araştıralım.

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Önce üniversite olayını bir açıklığa kavuşturalım:
    https://www.erenholding.com.tr/sosya...niversitesi-21

Diğerini de araştıralım.
    Memleketim olduğu için biliyorum. Eren üniversitesi Devlet üniversitesidir. Üniversiteyi onlar yaptılar. Eren holding siyaset üstüdür, Bitlis asıllı oldukları için memlekete her türlü eğitim ve sosyal yardım yaparlar. Sayısız hayır kurumları vardır. Kiler de bitlisli ama kilerin siyasi yönü çoktur. Eren çok hayırsever bir ailedir.

3.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Memleketim olduğu için biliyorum. Eren üniversitesi Devlet üniversitesidir. Eren holding siyaset üstüdür, Bitlis asıllı oldukları için memlekete her türlü eğitim ve sosyal yardım yaparlar. Sayısız hayır kurumları vardır. Kiler de bitlisli ama kilerin siyasi yönü çoktur. Eren çok hayırsever bir ailedir.
    Ustad. Tersine bir şey söylemedim. Bilemiyorum. Sizin kadar da iyi tanımıyorum grubu. Sosyal medyada gördüklerimden ibaret ifadem. Farkındaysanız iddia ediyor da değilim.

Ancak mevcut iktidarla, "siyaset üstü" 1-2 sermaye grubu/holding kaldı. Onlar da alıyorlar vergi indirimini oturuyorlar.
    Kapalı kapılar ardında ne oluyor bilemiyoruz. Sermaye grubuna o kadar da güvenmenin, anlam önem atfetmenin lüzumu yok benim kanaatimce.

MUSIAD etkinliklerinde, CEO vb. seviyesinde temsil edildiklerini okudum.
    Lakin MUSIAD üyesi olduklarına dair bir veri ben de bulamadım. Kerhen, zorunluluktan yürütülen bir ilişki de olabilir.
    Kafa yoracak bir mevzuu değil kanımca.

4.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Ustad. Tersine bir şey söylemedim. Bilemiyorum. Sizin kadar da iyi tanımıyorum grubu. Sosyal medyada gördüklerimden ibaret ifadem. Farkındaysanız iddia ediyor da değilim.

Ancak mevcut iktidarla, "siyaset üstü" 1-2 sermaye grubu/holding kaldı. Onlar da alıyorlar vergi indirimini oturuyorlar.
    Kapalı kapılar ardında ne oluyor bilemiyoruz. Sermaye grubuna o kadar da güvenmenin, anlam önem atfetmenin lüzumu yok benim kanaatimce.

MUSIAD etkinliklerinde, CEO vb. seviyesinde temsil edildiklerini okudum.
    Lakin MUSIAD üyesi olduklarına dair bir veri ben de bulamadım. Kerhen, zorunluluktan yürütülen bir ilişki de olabilir.
    Kafa yoracak bir mevzuu değil kanımca.
    Haklısın hocam, bunlar çok aydın, modern bir ailedir, ama artık hepimiz biliyoruz ki siyasetten destek hatta izin almadan neredeyse kimse artık simit bile satamıyor. Herşey mümkün, olmaz dediğimiz neler neler oldu, oluyor hayatta.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •